Vestea a fost dată chiar de către actriță, pe contul ei de Instagram, unde a povestit în amănunt ce s-a întâmplat.

“Înainte de Paște, Achim a făcut enterocolită. Deși s-a simțit rău mititelul, a depășit episodul destul de bine și nu a necesitat internare.

La câteva zile după, Zora a luat și ea virusul și s-a deshidratat destul de tare. Așa că am ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii “Grigore Alexandrescu”.

Vineri dimineață înainte de premiera piesei “O farsă de 2 lei” am internat-o pe Zora la spital pentru că era deshidratată și apatică. A rămas acolo cu mama câteva ore până când am terminat eu și cu Paul spectacolul. După premieră am fugit la spital și m-am internat eu cu ea. După două nopți și două zile petrecute acolo, Zora și-a revenit și sunt recunoscătoare pentru asta”, povestește Jojo.

”Atenție mare la enterocolită!”

Actrița are doar cuvinte de laudă pentru personalul medical. “Am vrut să scriu aceste rânduri pentru că de obicei se scriu lucruri negative despre spitalele de stat din țară, însă de această dată a fost o experiență pentru care vreau să mulțumesc.

Le mulțumesc doctorilor de la Grigore Alexandrescu pentru promptitudine, profesionalism și empatie (nu m-a recunoscut nimeni, am mers nemachiată și ruptă de oboseală și am fost tratată că orice altă mămică).

Mulțumesc din tot sufletul meu așadar medicilor, doamnelor asistente și îngrijitoare, începând cu cei de la triaj și continuând cu toți ceilalți pentru calm, prezența, profesionalism și capacitatea de a comunica impecabil printr-un limbaj adecvat și jucăuș cu copilul meu de 5 ani, care a trăit experiență spitalizării pentru prima oară.

Ne-am simțit în siguranță, bine îngrijite, protejate, permanent informate și azi am ajuns cu bine acasă. Mâine reîncep filmările pentru Strada Speranței, așa că sunt recunoscătoare Domnului că a făcut în așa fel încât ne-am întors azi acasă.

Mă bucur și sunt mândră că avem în țară noastră și oameni pregătiți și profund calificați pentru meseriile lor. Nu m-a pus nimeni să scriu aceste rânduri. O fac pentru că sunt profund mișcată și impresionată de răbdarea și căldura de care am fost înconjurate. Atenție mare la enterocolită, erau multe cazuri și atât Achim, cât și Zora au vaccinul făcut pentru Rotavirus.

După această experiență îngrijorătoare, care ni s-a părut că a durat o eternitate, ne-am dat seama că tot sănătatea este cea mai importantă!”, a concluzionat actrița, primind nenumărate urări de sănătate din partea fanilor săi.

Vezi și Jojo a suferit o intervenţie la sâni, după ani de amânări: „Ştiu că există multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenţii…”

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat vedetele de 1 Mai, în cluburile de fițe de pe Litoral. Fiica Andreei Esca, ținută care a aprins imaginația

Cu ce se ocupă acum Nikita, în Spania: ”A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult”