Cătălina Grama a dezvăluit că ține un regim strict, bazat pe legume și proteine, pentru a scăpa de kilogramele cu care a rămas după ce de-a doua sarcină. Ea a povestit în emisiunea „Teo Show”, că  doar duminica are voie să mănânce dulciuri sau alte alimente la care poftește în cursul săptămânii. Astfel, Jojo a încercat să profite cât mai mult de această zi și a mâncat patru înghețate, fapt pentru care s-a ales cu o faringită severă.

Citește și: Shakira și Gerard Pique au făcut un pact să-și încheie relația discret și chiar și-au ales data când vor face publică această decizie. Cum au fost surprinși cei doi

Fiica lor a împlinit un an

“Țin un regim proteic, doar legume și proteine, absolut deloc carbohidrați. M-am îmbolnăvit rău în timpul regimului, am făcut o faringită gravă. Am chemat salvarea și paramedicul mă tot întreba ce am făcut, ce am mâncat. Am recunoscut că din cauza că am mâncat patru înghețate în acea zi. Doar duminica am voie să mănânc ce îmi place”, a mărturisit Jojo în emisiunea lui Teo.

Frumoasa blondă pare mai fericită ca oricând de când trăiește o poveste frumoasă de iubire cu actorul Paul Ipate și nu se sfiește să-i declare acestuia zilnic, iubirea ce i-o poartă. Cei doi au sărbătorit recent un moment important în viața lor. Fiica lor,  Zora Maria Ipate, a împlinit un an.

Citește și: