„Achim a facut varicelă şi a încheiat cu ea acum două zile, şi acum şi Paul Ipate şi Zori au. Deci…suntem la domiciliu cu textele în brate si mixtură mentolată. Zori are o faza mai uşoară si sa dea Domnul să rămână aşa! Aşadar nu prea sunt eu cu chef de stories şi de altele. Peste câteva zile promit că o să vin cu mai multă energie către voi. Acum aştept energia voastră bună să vină catre noi pentru că avem nevoie de ea”, a anunțat Jojo pe rețelele de socializare.

Informația a fost confirmată și de soțul ei, care și-a cerut scuze fanilor pentru că este nevoită să lipsească de la spectacolele programate în această săptămână pentru piesa de teatru „Cum se face” cu care se află în turneu.

 

„Cum îți dai seama că ai suflet de copil? Faci varicelă la 34 de ani. O parte din privilegiul de a fi tătic este că poți să faci varicelă în același timp cu ceilalți copii din școală. Din păcate nu pot să onorez spectacolele din această săptămâna de la Bârlad, Tecuci și Otopeni cu piesa „Cum se face”, pentru că acest minunat virus mă va ține în casă cel puțin 2 săptămâni. Îmi cer scuze atât celor care au cumpărat bilet să mă vadă pe mine în mod special ?, cât și celorlalți, dar varicela te face mai puțin talentat și nu mă pot prezența așa în fața voastră. În schimb, voi fi înlocuit de colegul nostru, poate mai talentat decât mine și chiar mai chipeș, Daniel Hara. Cel putin el nu va avea bubițe. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, nu e nimeni vinovat, nici măcar eu.
P.s. : Sper sa ma primeasca inapoi in distributie dupa ce-mi revin.”, a scris și Paul Ipate pe Facebook.

Citește și: