Pe 5 august, actorii Cătălina Grama, alias Jojo (42 de ani), și Paul Ipate (38 de ani) au devenit o familie și în acte, după o relație de 9 ani. Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit în Puglia, Italia, apelând la serviciile unui wedding planner local, care a organizat totul superb. Două săptămâni mai târziu, cei doi au făcut cununia religioasă în România și o nouă nuntă de pomină, de la care vedeți imagini în galeria foto de mai jos. Pentru cele două nunți, Jojo a purtat nu mai puțin de 5 rochii. Iată povestea lor!

rochie-1-nunta-italia-b-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Designerul român Cristina State, de la „La Mode Toujours”, a fost cea care s-a ocupat, minuțios, de cele 5 ținute nupțiale ale lui Jojo. Astfel, Jojo a purtat trei din aceste creații la ceremonia din Puglia și la petrecerea de după, iar două, la cununia religioasă și evenimentul din țară.

„Jojo debordează de energie și feminitate, iar personalitatea ei complexă te inspiră să creezi. Orice designer și-ar dori să îmbrace o femeie atât de frumoasă, nu doar la exterior, cât și la interior și, tocmai de aceea, am fost încântată să colaborăm.

Vă mai mărturisesc un secret: la început nu trebuiau să fie 5 rochii, dar atunci când două firi artistice se întâlnesc, rezultatul nu poate fi decât unul deosebit”, ne-a spus designerul Cristina State.

Jojo, mireasă cu 5 rochii. 250 de ore de muncă a necesitat realizarea lor

Rochiile purtate de Jojo sunt custom (realizate la comandă, pe măsurile clientei), fiind realizate în atelierul propriu al brandului si create de designerul Cristina State, iar execuția lor a presupus peste 250 ore de muncă în atelier.

Printre alegerile lui Jojo s-au numărat atât modele tip sirenă, cât și A-line, însă numitorul comun al acestora l-au reprezentat materialele fine, precum mătasea Duchesse sau dantela Chantilly, și designul ultra-feminin. La aparițiile spectaculoase ale artistei au contribuit și aplicațiile prețioase, cusute manual, precum și accesoriile originale, respectiv mănușile sau voalul lung cu trenă.

„Alegerea rochiilor mele de mireasă a fost o poveste în sine și îi mulțumesc Cristinei pentru entuziasmul cu care s-a implicat în crearea acestora, dar și răbdarea de a urmări execuția migăloasă a acestora. Am fost fascinată să descopăr zeci de modele actuale în showroom și mi-a fost greu să mă decid inițial. Dar, împreună cu stilista mea, Eli Adam, și cu Cristina, am ajuns la <>, rochiile care m-au făcut să mă simt că o regina și să strălucesc”, spune Jojo.

Cristina State, designerul care a creat cele 5 rochii ale lui Jojo

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de 9 ani

Mulți au așteptat momentul ca Jojo și Paul să ajungă la starea civilă, după 9 ani de iubire, celebrați pe 13 iulie, dar aceștia nu s-au grăbit deloc. Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017. În urmă cu trei ani, cei doi s-au mutat în casă nouă, într-o vilă cochetă din Otopeni, pe care au amenajat-o superb.

Citește și: Andreea Esca, apariție ravisantă la Veneția, la nunta Anei Geoană. 3 rochii de vis pentru cele 3 zile de petrecere. Știrista a purtat și o rochie „reciclată”

Citește și: Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, purtate la nunta lui Dani Oțil