Dezvăluirea a fost făcută de Jojo, în emisiunea Asia Express, unde participă alături de soțul ei. Se pare că frumoasa blondă îșoi dorește să devină din nou mama, însă Paul Ipate e greu de convins. Astfel, actrița a găsit momentul potrivit pentru a-l face să  accepte să devină din nou părinți.

Jojo si Paul Ipate au o familie foarte frumoasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei doi au avut de trecut o probă grea în reality-show, în ediția de duminică. Pentru a merge mai departe în competiție, ei au fost nevoiți să bea urină de vacă în India, despre care localnicii spun că este medicament și ajută la foarte multe boli. Însă, Paul a refuzat și s-a sacrificat doar Jojo. Actrița i-a spus că bea ea și pentru el, dacă este de acord să facă și al treilea copil.

Citește și: Jojo trece prin momente extrem de grele. Dezvăluirea tristă făcută de frumoasa actriță. „Chiar dacă viața nu îmi oferă mereu motive pentru a zâmbi…”

Jojo și Paul Ipate au împreună o fetiță

„Cine a baut pipi de vacă mâna suuuuus! Sincer? Nu aș mai face-o niciodată! Și nici acum nu îmi vine să cred ce nebunie m-a apucat de am făcut-ooo! @asiaexpressromania Îmi ești dator cu al treilea copil @paulipate!”, a scris Jojo pe facebook.

Jojo și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui lungmetraj care încă nu a apărut. Ei sunt părinții unei fetițe superbe, pe nume Zora,  și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, iar Jojo mai are un băiat,, Achim, dintr-un alt mariaj.

„Copiii nostri ne fac mereu mai buni, mai calmi, mai evoluați, mai sinceri. Avem grijă în cele mai mici detalii impreuna de ei și Paul e un tătic grozav”, spune Jojo.

 

Citește și: