Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai bine închegate cupluri de la noi. Cei doi actori sunt îmrpeună de mai bine de 6 ani și au împreună o fetiță, pe nume Zora. Jojo mai are un băiețel, pe Achim, din căsnicia cu fostul ei soț.

Invitată într-o emisiune televizată, Jojo a vorbit despre tatuajele pe care atât ea, cât și iubitul ei și le-au făcut. Actorul și-a tatuat un peisaj cu patru rândunici, iar fiecare dintre păsări îl întruchipează pe câte un membru al familiei lor.

Întrebată dacă ar mai vrea să apară o „rândunică” în viața ei, Jojo a recunoscut că și-a schimbat părerea în perioada carantinei. Înainte, celebra actriță se gândea să mai aducă un copil pe lume, însă acum nu mai este la fel de sigură.

„Avem amândoi rândunicile astea. Patru rândunici.(…) Și după pandemia asta mă mai întrebi? Nu ne-am mai gândit. Înainte eu mă tot gândeam, cochetam cu ideea asta, dar după ce a trebuit să stăm în lockdown și am stat foarte mult unii cu alții acasă și n-am mai plecat în turnee și am stat foarte mult numai cu copii am zis că e dificil, mă mai gândesc”, a spus Jojo la o emisiune televizată.

Motivul pentru care Jojo și Paul Ipate și-au făcut tatuaje diferite: „Dacă ne despărțim, ce facem?”

Jojo, care și-a tatuat recent fotografia ei preferată de cuplu, cu Paul Ipate, a recunoscut că și-a dorit de mulți ani să își facă acest tatuaj.

Actrița a mărturisit că nu a vrut să își facă același tatuaj cu Paul Ipate și a și mărturisit de ce.

„Știi de câți ani vreau să-mi fac un tatuaj aici? De ani de zile, dar îmi era teamă. Am avut tot felul de alegeri…

Acum are culoarea asta, pentru că e în proces de vindecare. Îl dau mereu cu cremă și e mai gri.

Nu are și Paul același tatuaj. A zis „dacă ne despărțim, ce facem”? Și am zis că o să mă îndrăgostesc de cel mai mare fan al lui ca să fie liniștit, să accepte tatuajul”, a adăugat actrița.

Vezi și Jojo se confruntă cu probleme de sănătate, la numai 39 de ani. E țintuită la pat de o săptămână și doar injecțiile o ajută

Citește și:

Smiley, cadou inedit pentru Gina Pistol și fiica lor. Fanii s-au topit

Laurette a avut prima reacție după scandalul de la hotel. Cine e bărbatul care a agresat-o?