Emoționată până la lacrimi, Jojo a publicat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Achim, însoțită de un mesaj pe care doar o mamă ar putea să-l scrie.

”Acum 10 ani de zile, in seara din 9 iunie catre 10, am ascultat “Born to be wild” de peste 50 de ori. Nu am putut dormi toata noaptea si ma gandeam ca o sa nasc in doua zile, pe 12.

In data de 10 iunie s-a hotarat sa vina mai devreme decat in data stabilita, cel care urma sa ma invete ce inseamna iubirea suprema. ❤️ Achim Ioan Grama s-a nascut pe 10 iunie si mi-a transformat fiecare zi incepand cu acel moment intr-o sarbatoare.

? Astazi este ultima seara in care puiul meu mai are inca 9 ani. ? Sunt emotionata si nu imi vine sa cred ca incepand de maine va avea 10. Cand il privesc, de multe ori am in fata ochilor bebelusul perfect pe care l-am pupat pentru prima oara pe obraz si care m-a privit linistit, de parca detinea intreaga intelepciune a lumii. La fel se uită la mine si azi, de parca ar sti lucruri la care noi, ceilalti, nu avem acces.

Generatiile lor au venit pe lume cu un alt destin si cu o alta incarcatura energetica. Ma inclin in fata miracolului vietii care acum are aproape inaltimea mea si ii spun ca il voi iubi neconditionat pentru o eternitate! La multi ani print!

De maine o sa ai 10 ani. Ii multumesc Domnului ca te-a adus in viata mea si tie ca m-ai ales sa iti fiu mama. ?? Astept cu toata dragostea anii frumosi si valorosi ne asteapta in continuare. Sa fii sanatos, iubit, linistit si sa razi mereu din toata inima! Te iubim Achim! ? #10ani”, a scris Jojo pe contul său de socializare.

De ce Jojo și Paul Ipate nu sunt căsătoriți

Vedeta are doi copii – pe Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate. În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație, o relație despre care spune că este și mai consolidată.

Într-un interviu recent, Jojo declara că, deși nu este căsătorită cu acte cu Paul Ipate, ei sunt căsătoriți ”cu sufletul”. ”Paul e jumătatea mea. Mă surprinde în fiecare zi cu blândețea lui, inteligența, umorul şi iubirea lui necondiționată…

Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul”, a declarat actrița.

Întrebată dacă contează actele într-o poveste de dragoste, Jojo a declarat răspicat: ”Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”.

Vezi și Jojo, mămică pentru a treia oară? Dezvăluirea făcută de actriță

Citește și:

Diana Dumitrescu, dezvăluiri tulburătoare despre divorț: ”Ajungi până la gânduri negre de sinucidere…”

Ilan Laufer a plecat singur în Israel. Și-a lăsat soția și gemenii singuri