Cătălina Grama și Paul Ipate sunt doi părinți devotați copiilor Zora și Achim. Deși extrem de ocupați, cei doi le sunt alături micuților în tot ce întreprind și îi sprjină la fiecare pas. Mai ales că au idei atât de clare și pasiuni în care investesc multă energie.

Copiii celor doi au o mulțime de activități. Achim este orientat către sport, îi place să joace baschet, dar și către artă sau domeniul tehnic, fiind un copil cu multe valențe. Micuțul și-ar dori, printre altele, să creeze filme cu efecte specialet, a declarat mama lui.

Atât actrița, cât și partenerul ei, Paul Ipate, îi susțin în toate ideile pe care le au. Consideră că formarea se face din primii ani de viață, așa că își sprijină copiii din plin.

”Sunt foarte bine. Către sport, da, au amândoi înclinații, mai ales Achim, îi place foarte mult baschetul.

Amândoi au foarte mult talent și au înclinații și pentru actorie, suntem foarte mândri de ei.

Achim are și o minte așa mai tehnică, este preocupat de programare, de IT și își dorește ca, la un moment dat, să facă tot felul de filme cu efecte speciale, precum Avatar, precum James Cameron.

Este fascinant când îi văd dezvoltându-se și îmi place să-i susțin în orice idee au, indiferent cât este de bnăstrușnică. Mi se pare că noine formăm încă din primii ani ai copilăriei și atunci este important să le hrănești visul și să nu le tai aripile”, a spus Cătălina Grama laAntena Stars.

Zora își dorește să fie medic veterinar

Zora, mezina familiei, are clar în cap ceea ce și-ar dori să facă în viață: vrea să fie medic veterinar. Asta, deși părinții spun că are talente în mai multe direcții.

E o artistă prin definiție, dar face și pe medicul pentru cele două pisici ale familiei.

”Zora își dorește să devină doctor veterinar, deși este multitalentată. Ea cântă la pian, dansează, joacă, este fantastică! Noi credem că va fi artistă.

Avem două pisici pe care le-a doctoricit de le-a înnebunit. Se pricepe, le-a injectat, le-a îmbrăcat… cu ce are ea, în trusele de medic”, a mai spus Cătălina Grama.

jojo-a-stralucit-pe-covorul-rosu-la-premiile-gopoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Motivul pentru care Paul Ipate nu se uită la „Clanul”, în care joacă soția lui

Paul Ipate a dezvăluit faptul că nu s-a uitat decât la primele două episoade ale serialului în care joacă soția sa.

Cătălina Grama, cunoscută de publicul larg drept Jojo, joacă într-una dintre cele mai cunoscute producții cinematografice de pe Pro TV, „Clanul”, unde a reușit să obțină unul dintre rolurile principale. Personajul pe care aceasta îl are de interpretat o pune pe actriță într-o ipostază total nouă, întrucât „Magda” face parte din categoria personajelor negative, lucru care pare însă că i se potrivește mănușă lui Jojo.

Deși se descurcă de minune, iar fanii adoră să o vadă în noua ipostază, Paul Ipate spune că nu își urmărește soția pe micile ecrane, argumentându-și această decizie.

„Nu mă uit. Eu nu mă uit la televizor de 15 ani. M-am uitat primele două episoade, face treabă bună, mai departe e treaba ei. Nici la școala noastră de actorie nu punem secvențe din film”, a mărturisit Paul Ipate, conform ego.

Cum justifică Jojo gestul soțului ei

Jojo i-a sărit imediat în apărare partenerului său de viață și spune că acesta nu urmărește serialul din lipsă de timp. Mai mult, există foarte multe episoade pe care și actrița le ratează, întrucât viața cu copii, dar și cu o carieră solicitantă nu este deloc ușoară.

„Știi ce se întâmplă? Tatăl copiilor mei și partenerul meu de scenă și viață, Paul Ipate, nu are timp. La fel ca și mine. Eu mai fur din timpul ăsta împreună cu fiul nostru cel mare. Din când în când ne uităm pe Voyo, pentru că atunci când se difuzează „Clanul” noi ne pregătim pentru a doua zi de școală și de grădiniță.

Atunci eu cu Achim „furăm” jumătate de episod, un sfert de episod, însă Paul este foarte mult plecat în turnee, când să se mai uite și la Magda? Vede în postările mele de pe Instagram, unde mă postez doar pe mine. Mă vede acolo”, a povestit amuzată și Jojo pentru sursa citată.

Vezi și Poze rare cu fiul lui Jojo! Achim are 12 ani, e cât mama lui de înalt și nu a mai apărut în public

Citește și:

Ioana Voicu i-a rupt turta fiicei sale! Ce obiecte a ales nepoata lui Mădălin Voicu de pe tavă, spre nemulțumirea mamei ei

Cum arată casa Danei Rogoz după renovare: „E fix ce îmi doresc”. Ce transformare superbă!