Cei doi actori au avut parte de momente tensionate în timpul filmărilor de la Asia Express, dar au trecut peste toate greutățile împreună, iar experiența pe care au trăit-o acolo se pare că i-a făcut să se iubească și mai mult, le-a consolidat și mai mult relația  și și-au dat seama cât de importanți sunt unul pentru celălalt. Cel puțin așa lasă de înțeles, Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo.

Artista a postat un mesaj emoționant pe facebook despre aprtenerul ei de viață, în care dezvăluie cât de mult îl iubește, chiar dacă nu sunt perfecți.

Jojo si Paul Ipate apar in noul sezon Asia ExpressSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Când am spus că aș merge cu tine până la capătul lumii nu am exagerat nicio secundă. Da, eu sunt uneori prea enervantă și obsedată de detalii, iar tu prea morocănos, însă asta nu schimbă cu nimic povestea noastră. O face mai interesantă. Pentru că tot tu ești cel mai generos om pe care îl cunosc, cel mai iubitor și atent și un tătic grozav. Iar eu… ?te las pe tine să completezi cât sunt de minunata!? Te iubesc, Paul Ipate. Pâna la cer și după toate cerurile despre care am citit. ?#catalinasipaulvlog #mamisitatidelaalaz #catalinagoestithailand”, a afirmat Jojo. Alături de mesaj, Jojo a încărcat o fotografie care îi regăseşte pe o plajă din însorita Thailandă.

Citește și: Kate Middleton împlinește 37 de ani. Aniversare tristă fără soțul ei

Jojo a dezvăluit motivul pentru care nu vor să se căsătorească

Frumoasa blondă pare mai fericită ca oricând de când în viața ei a intrat Paul Ipate.  Deși Paul Ipate este mai mic decât ea, cei doi formează un cuplu din 2014 și ar că se înâeleg de minune. Ei au împreună o fetiță, Zora, în vârstă de doi ani, care este superbă. Micuța se pare că moștenește frumusețea mamei ei.  Actriţa mai are un băiat, Achim, din mariajul cu bancherul Ionuţ Grama.

Cu toate acestea, Jojo a mărturisit că ei nu au de gând să se căsătorească, pentru că sunt fericiți așa cum sunt.

Actriţa a vorbit pentru prima oară despre motivul pentru care nu are de gând să se căsătorească din nou. Invitată în platoul emisiunii „Teo Show“ de la Kanal D, Jojo a mărturisit că prima căsătorie i-a fost de ajuns şi că, de această dată, va încerca să fie fericită astfel.   „Nu mă mai mărit. M-am măritat o dată. A fost suficient. Am zis că dacă prima oară a mers cum a mers, de data asta să încerc şi altfel“, a declarat Jojo.
Citește și: