O femeie care nu se sfiește să-și recunoască slăbiciunile, vulnerabilitățile și să-l ridice pe piedestal pe bărbatul ei, atunci când merită.

”Acum doua zile mi-am uitat telefonul undeva pe vas. Paul mi l-a gasit asa cum imi gaseste diverse lucruri pentru ca eu sunt un fel de Dory care din cand in cand mai uita cate ceva iar el e Nemo in perechea noastra. 😊 I-am spus ca e eroul meu. Si chiar e, pentru ca e genul de om care le rezolva pe toate in cele din urma si imi da siguranța”, și-a început atipic Jojo, pe numele real Cătălina Grama, declarația de dragoste pentru iubitul ei, cel cu care are o fetiță.

”Acum 8 ani m-a gasit chiar si pe mine, pentru ca eram usor pierduta si nu stiam incotro sa o apuc. De fapt ne-am cam gasit unul pe celălalt, pentru ca si el era destul de confuz atunci. Acum stiu ca am ales impreuna drumul cel mai bun.

Am sarbatorit ieri aniversarea noastra in trei. Am ciocnit un pahar cu Zora si i-am zis ca ea si cu Achim sunt reprezentarea iubirii noastre. Ne-am fi dorit sa fie si Achim cu noi, insa el e in vacanta cu cealalta parte a familiei noastre si se simte minunat!

Asadar, la multi ani noua! Ce bine ca ne-am gasit iubitul meu @paulipate. Ca m-ai gasit. 🤗🥂 #8ani”, a conchis vedeta, cu vorbele care zugrăvesc o poveste de iubire autentică.

Cei doi au sărbătorit ieri pe un vas, unde s-au filmat dandând romantic, ea având în mână și un buchet de trandafiri roșii, primiți, cel mai probabil, de la iubitul ei.

8-ani-de-casnicieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

”Azi, maine, pentru totdeauna! 🥂La multi ani noua! ‘Cause all of me, loves all of you @paulipate!🌹 #8ani”, a scris Jojo pe aceeași rețea de socializare.

Achim, marele absent, este băiatul lui Jojo din altă relație, dar primit cu brațele deschise de Paul Ipate.

Vezi și Cum procedează Jojo și soțul ei când au nervi: ”Noi avem un cod”. Totuși, de ce nu se căsătoresc

Citește și:

Răzvan și Dani și-au scos femeile în oraș. Cele două cupluri s-au îmbrăcat în alb și au făcut senzație la un eveniment, în Herăstrău. Daliana și Gabriela și-au eclipsat partenerii

Ce cadou prețios i-a oferit Leonard Miron iubitului lui, de ziua de naștere: „Omul ăsta merită!”