Jojo  a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de partenerul ei, iar descrierea este una foarte emoționantă, făcându-I aprtenerul ei de viață o adevărată declarație de dragoste.

“Părinții au momente și momente. Au momente când vor să doarmă și acest lucru nu e posibil, când vor să vorbească și ei cu altcineva, dar acest lucru se întâmplă numai pe grabă, când vor să bea suc sau apă sau o gură de bere, dar, în mod evident, nu se poate! E loc doar pentru unii dintre noi în familie și, în zilele sau serile cu copiii, ei câștigă întotdeauna. Am făcut și noi momentul nostru azi, pentru că am apucat să mergem la sală. Mâine o luam de la capăt: cu trezitul devreme, școală, grădi, pregătit micul dejun, repetiții, facturi, luat copiii de la școală și grădi și așa mai departe. Știți de ce îl iubesc atât de mult pe Paul Ipate? Pentru că, deși uneori fața lui îmi transmite un puternic sentiment de deznădejde, știu că o să fie tot aici și în următorele 15 minute, în următoarele luni sau ani. Și știu că o să zâmbească în următoarele secunde, când Zora îl strigă de pe tobogan: “Tati, ține-mă!!!”. Părinții nu sunt super eroi, dar uneori chiar sunt super părinți”, a scris Jojo pe Instagram.

Jojo a dezvăluit motivul pentru care nu vor să se căsătorească

Frumoasa blondă pare mai fericită ca oricând de când în viața ei a intrat Paul Ipate.  Deși Paul Ipate este mai mic decât ea, cei doi formează un cuplu din 2014 și ar că se înțeleg de minune. Ei au împreună o fetiță, Zora, în vârstă de trei ani, care este superbă. Micuța se pare că moștenește frumusețea mamei ei.  Actriţa mai are un băiat, Achim, din mariajul cu bancherul Ionuţ Grama.

Cu toate acestea, Jojo a mărturisit că ei nu au de gând să se căsătorească, pentru că sunt fericiți așa cum sunt.

Actriţa a vorbit pentru prima oară despre motivul pentru care nu are de gând să se căsătorească din nou.   Jojo a mărturisit că prima căsătorie i-a fost de ajuns şi că, de această dată, va încerca să fie fericită astfel.   „Nu mă mai mărit. M-am măritat o dată. A fost suficient. Am zis că dacă prima oară a mers cum a mers, de data asta să încerc şi altfel, a declarat Jojo.

Citește și: