Însă, de departe cea care le-a atras atenția tuturor a fost o fotografie c Jojo și Paul Ipată, realizată pe plaja unde s-a filmat celebru film Mamma Mia. Nu doar perisajul impresionează, ci și declaratația de dragoste superbă pe care Jojo i-o face partenerului ei de viață.

„Există lucruri pe lumea asta pentru care merită să mergi până la capătul lumii. Iubirea este unul dintre ele. Nu prea mai avem parte de multe momente în doi, însă nu ne putem imagina viața fără familia noastră. Chiar aseară discutam cu Paul Ipate ce vom face când vor crește copiii. Am ajuns la concluzia că nu sunt prea multe de făcut în lipsa lor. Viața noastră este complet alta alături de ei, însa e tot ce ne dorim.

View this post on Instagram

Exista lucruri pe lumea asta care pentru care merita sa mergi pana la capatul lumii. Iubirea este unul dintre ele. Nu prea mai avem parte de multe momente in doi, insa nu ne putem imagina viata fara familia noastra. Chiar aseara discutam cu @paulipate ce vom face cand vor creste copiii. Am ajuns la concluzia ca nu sunt prea multe de facut in lipsa lor. Viata noastra este complet alta alaturi de ei, insa e tot ce ne dorim. Avem parte de micile noastre momente romantice chiar si asa. Cateva secunde in care ne zambim si ne imbratisam ne sunt suficiente ca sa stim ca ne iubim la fel de mult. In vacanta asta am descoperit multe locuri in care ne-am imbratisat si ne-am privit “altfel”. Viata e cea mai frumoasa alaturi de tine, iubirea mea! Mai ales atunci cand ne privim asa pe una dintre cele mai romantice plaje din univers! Aici s-au filmat unele scene de dragoste din #MamaMia. Ma bucur ca am reusit sa ajung in acest loc alaturi de dragostea mea! 🦋| costum @ally.swimwear @aerovacante @fabricadevacante #couplegoals #skopellos #Skiathos

A post shared by MAMI pentru🥈ACHIM & ZORA + 😽😻😺 (@catalinagramajojo) on

Avem parte de micile noastre momente romantice chiar și așa. Câteva secunde în care ne zâmbim și ne îmbrățișăm ne sunt suficiente ca să știm că ne iubim la fel de mult. În vacanța asta am descoperit multe locuri în care ne-am îmbrățișat și ne-am privit “altfel”. Viața e cea mai frumoasă alături de tine, iubirea mea! Mai ales atunci când ne privim așa pe una dintre cele mai romantice plaje din univers! Aici s-au filmat unele scene de dragoste din #MamaMia. Mă bucur că am reușit să ajung în acest loc alături de dragostea mea!”, a scris Jojo, pe Facebook.

Citește și:

Fotografie de colecție, cu surorile Luciu, de acum 13 ani. Cum arată acestea în prezent

Interviu EXCLUSIV Iuliana Tudor: ”Am reînvățat lecția binelui”