Celebra blondă, mămica a doi copii, a fost supusă unor intervenții chirurgicale luna aceasta, după ce a avut dureri puternice la nivelul abdomenului. Ea a fost operată de hernie ombilicală și de un chist ovarian.

„De când am născut-o pe Zora, hernia mea ombilicala căpătată în sarcina cu Achim și-a facut de cap din ce în ce mai tare. De ce zic asta? Pentru că a devenit mai proeminentă și a și început să doară. Nu mereu, însă din ce in ce mai des. Azi un pic, mâine un pic și eu ce credeti? Nimic! I-am dat ignore cu zâmbetul pe buze de fiecare dată. (…). Până într-o zi. Eram în ultima zi de filmare la cel mai recent lungmetraj filmat, “Pup-o mă”. Ultima zi era de fapt o noapte, pentru că aveam filmare de noapte. Și uite așa, după două săptămâni normale de filmare, m-am trezit cu o durere ascuțită în partea dreapta jos fix când m-au chemat la cadru. Durerea era înșelătoare pentru că se răspândise în tot abdomenul și îmi dădea tot felul de înțepături și în jurul buricului. Am zis că sunt ovarele. (…) Mi-am anunțat echipa că nu mă simt ideal, am cerut un antiinflamator si am mers mai departe. (…)  Pentru că am început să plâng de durere, (…)am plecat urgent la Huedin la camera de gardă, (…) și mi-au spus să merg la investigații la București. Am ajuns acasă, mi-am “revenit”, si… nu am ajuns să fac mari investigații. (…). Apoi… a urmat o altă criză de durere, și deși aveam și alte lucruri importante în program,  am ajuns tot la urgență. Am crezut că este tot apendicele. În schimb, de vina era hernia ombilicală. Paul m-a convins ca în sfârșit să programăm operația pe care o amânasem atâta vreme.(…). Mi-am operat și hernia și ovarul, care avea un chist mărișor, laparoscopic, și acum sunt acasă în afara oricărui pericol”, a povestit Jojo pe blogul ei, precizând că se recuperează rapid.

Citește și: Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei, Paul Ipate! Ce eveniment important a avut loc în viața lor

Jojo și Paul Ipate formează un cuplu din 2014

“Va sfătuiesc sincer să mergeți și să interveniți încă de la primele semne că ceva e în neregulă. Eu am intervenit totuși la timp, pentru că se pot întâmplă lucruri mult mai rele, însă dacă aș fi fost mai puțin încăpățânată și aș fi acționat mai repede m-aș fi scutit de multă durere”, a mai scris vedeta.

Jojo are o relație din 2014 cu actorul Paul Ipate, iar cei doi chiar s-ar fi și căsătorit în mare secret. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Zora ( 1 an), iar actrița mai are un băiețel, Achim (6 ani), din căsnicia anterioară.

Vezi și:  Jojo a recunoscut că i s-a făcut rău din cauza unei diete stricte. Vedeta a fost nevoită să cheme ambulanța: „M-am îmbolnăvit rău în timpul regimului”

Citește și: