Senzuala blondă şi-a schimbat implanturile şi le-a mutat sub muşchi, pentru că, după cum spune, e mai bine pentru sănătate.

„Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul să fac o intervenţie care trebuia făcută de ani de zile. Anul acesta însă am zis că voi face mai multe lucruri pentru mine, că o să am grijă mai mare de sănătatea mea, de corpul meu şi de mintea mea.

Am făcut investigaţii medicale amănunţite, iar Dr. Mădălina Ciupan a fost cea care mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile şi să le mut sub muşchi, pentru că e mai sigur aşa pentru sănătatea mea.

După două naşteri mă gândeam deja de multă vreme la asta, însă mi-a fost teamă de încă o astfel de intervenţie.

Prima operaţie am făcut-o acum 20 de ani şi s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia şi mi-am asumat că va veni o zi în care va fi nevoie să repet procedura. Aşa că, pentru a fi mai sănătoasă şi mai sigură pe ceea ce se întâmplă pe viitor cu corpul meu, dar şi pentru a avea mai multă încredere în mine m-am hotărât în sfârşit să fac acest pas”, povesteşte Jojo.

Actriţa știe că şi alte femei se află în aceeaşi situaţie și le dă un sfat tuturor prietenelor ei de pe Instagram. „Ştiu că există multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenţii, însă mai ştiu şi cât de important este ca fiecare om să se simtă bine în corpul lui, iar, cu ajutorul unor medici buni, poate lua decizia potrivită pentru sine.

Eu una o să mă simt mai bine şi mai încrezătoare în corpul meu, este un pas important pentru sănătatea mea, şi asta este tot ce contează în acest moment. Accept şi înţeleg părerile pro şi contra, oameni suntem şi înţeleg că putem avea perspective diferite, însă am convingerea că le putem expune pe toate constructiv”, a mai spus vedeta, care este mamă a dpoi copii.

”Vreau să fiu cea mai bună şi sănătoasă varianta a mea, şi am simţit să va împărtăşesc aceste lucruri despre mine pentru că mă gândesc că poate sunt şi alte femei care poate se află în faţă unei decizii similare”, a mai transmis vedeta fanilor săi.

Vezi și Paul Ipate și Jojo, apel disperat către fani. Ce li s-a întâmplat celor doi

Citește și:

Imaginea cu Violeta postată de Andreea Marin care face furori pe Instagram

Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat împreună în Italia. Cum s-au filmat în aeroport