Scandalul dintre Amber Heard și Johnny Depp pare să ia amploare și tot mai multe detalii șocante din mariajul lor ies la iveală.

Starul de la Hollywood  i-a trimis SMS-uri ce conțineau amenințări cu moartea la adresa fostei sale soții,  Amber Heard. Mesajele au fost citite în fața unei instanțe din Londra, anunță The Guardian.

Actorul a negat că a fost violent cu soția lui, însă Amber l-a acuzat de vioelneță și s-a prezentatt cu un ochi vânăt, spunând că a fost atacată de soțul ei, care exagerează cu alcool. De altfel, Depp susține că Heard aproape i-a tăiat un deget într-un exces de furie.

Însă, noi mesaje șocante trimise de actor au ieșit la iveală, iar acesta își amenința soția că o omoară. SMS-urile  au fost citite în timpul unei înfățișări în instanță la procesul lui Depp împotriva publicației britanice The Sun, după ce tabloidul a publicat un articol în 2018 prin care susținea că Depp a agresat-o pe fosta sa soție Amber Heard. Foștii avocați ai lui Depp au trimis, din greșeală, o arhivă de 70.000 de mesaje către avocații ziarului.

Johnny Depp i-ar fi trimis un SMS actorului britanic Paul Bettany, în noiemnrie 2013, în care ar fi scris „hai să o ardem pe Amber”. În aceeași zi, Depp i-ar fi trimis un alt mesaj lui Bettany în care ar fi adăugat „hai să o înecăm înainte să o ardem!!! O să o ard să fiu sigur că e moartă”.

 

Citește și: