La aproape doi ani de la divorţ, Johnny Depp (55 de ani) continuă scandalul cu fosta lui soție. Acesta a dezvăluit că nu el a bătut-o pe ea, așa cum a susținut Amber, ci actrița a fost cea care l-a bătut.

În mai 2016, Johnny Depp şi Amber Heard au anunţat că se despart, dar divorțul lor s-a încheiat abia în 2017, după mai multe certuri și negocieri,  însă cei doi se pare că nu și-au rezolvat problemele.

Johnny Depp își acuză fosta soție că l-a bătut. Dezvăluiri șocante din căsnicia luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Angelina Jolie a ajuns piele și os. Și-a șocat fanii cu ultima apariție publică. Uite cât cântărește actrița acum

Johnny Depp susține că Amber i-a dat doi pumni în față

Starul din „Pirații din Caraibe” a depus o plângere împotriva lui Amber, în care dezvăluie că a fost bătut de fosta soţie. Deși în timpul divorțului Amber l-a acuzat pe Johnny de violenţe conjugale, acum actorul vrea să redeschidă dosarul susținând contratriul.  Johnny Depp a depus pe 31 iulie, o plângere în care o acuză pe Amber că l-a bătut de două ori în aprilie 2016.

Actorul a dezvăluit că în aprilie 2016, a fost la o întâlnire de afaceri și a ajuns cu două ore întârziere la o petrecere organizată pentru aniversarea soției lui, ceea ce a scos-o din minți pe Amber. Astfel după ce au plecat invitații și Johnny s-a băgat în pat, frumoasa blondă a început să îl critice și să devină violentă, potrivit revistei People. Mai mult, ea i-a tras doi pumni în față actorului.

Amber Heard neagă acuzațiile

Depp susține că soția lui băuse toată seara, precizând că el nu era “nici beat, nici sub influenţa drogurilor. Starul a povestit că a prins-o pe Amber de brațe ca să nu-l mai lovească, apoi a împinsă  şi i-a zis că pleacă şi să nu-l urmeze, potrivit documentului depus de actor.

Cu toate acestea, avocații actriței susțin că acuzațiile sunt  “total false”. În momentul în care au anunțat că divorțează, Amber Heard susținea că  actorul ar fi bătut-o pe ea, și a publicat și câteva imagini cu ea, în care se puteau observa anumite leziuni la nivelul chipului, spunând că Johnny i-a aruncat cu telefonul în față.

Citește și: