Cei doi, Eugene Arreola și Miguel Sanchez, susțin că actorul i-a angajat în 2016, dar că situația a devenit ”haotică”, după ce ambii s-au trezit în situații în care erau obligați să facă mult mai multe decât ar fi intrat în mopd normal în sarcina bodyguarzilor.

Concret, atât lui Arreola, cât și lui Sanchez li s-a cerut în mod repetat să conducă vehicule în care se aflau substanțe ilegale, dar și monori.

Mai mult, susțin ei, au fost nevoiți să îl protejeze pe Depp de propria persoană, de viciile sale, și asta în public, ajungând practic să-i poarte non-stop de grijă.

Așa au ajuns ei înșiși în situații deloc sigure, lucrând în condiții potențial periculoase. Au ajuns chiar să fie răniți din cauza condițiilor în care munceau, se arată în actele depuse la tribunal.

Nu aveau nici pauză de masă

Și, deși au muncit mult peste program (fără pauze, nici măcar pentru masă) în cei doi ani în care au lucrat pentru Depp, niciodată nu li s-au plătit orele suplimentare, mai spun ei.

Cei doi mai spun că nu au nimic personal cu actorul și că, în majoritatea timpului, le-a făcut plăcere compania starului de la Hollywood.

Vezi și Pe fiica lui Johnny Depp o știe toată lumea, însă fiul lui refuză să apară în lumina reflectoarelor. Cum arată Jack John Christopher, băiatul celebrului actor

Citește și: