Noul look a fost prezentat publicului prin intermediul unei fotografii postate pe o rețea de socializare. Actorul s-a fotografiat alături de fiica sa, Ella Bleu, în timp ce ținea în mână un pahar de martini.

 

View this post on Instagram

 

I hope everyone had a great New Year!

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

”Sper că toată lumea a avut un revelion frumos!”, a scris actorul în vârstă de 64 de ani lângă fotografia postată pe Instagram.

Tabloidele speculează pe marginea motivului pentru care Travolta a optat pentru această înfățișare. Asta, pentru că actorul nu a oferit nicio explicație.

Unii spun că s-a ras în cap pentru un nou rol, așa cum a procedat în 2010, pentru a juca în filmul „From Paris With Love”.

Recunoaște, în sfârșit, că chelește?

Pe de altă parte, însă, pentru multă lume devenise clar că actorul chelește. Și asta de mulți ani. De altfel, aparițiile sale din ultimii ani au fost destul de bizare, perucile folosite de actor fiind foarte diferite. Dacă în sfârșit a decis să recunoască adevărul, nu poate fi decât felicitat.

era limpede ca cheleste, dar nu recunostea

De altfel, fanii s-au grăbit să aprecieze noul look. ”A fi chel e cu adevărat minunat”, a comentat un prieten virtual la fotografia postată de actor. ”Promite că nu-ți mai acoperi capul (cu o perucă – n. red.) decât dacă trebuie pentru un rol!”, continuă el.

Vezi și Cum e să fii căsătorită cu John Travolta. Soția lui dă totul din casă. Cum mențin romantismul după 27 de ani de căsătorie

Citește și: