Starul de la Hollywood va putea fi urmărit într-un nou film, intitulat „Moose”,  regizat de cântărețul american Fred Durst, membru al trupei Limp Bizkit. Travolta a fost surprins de paparazzi în timpul filmărilor și imaginea lui e departe de cea cu care și-a obișnuit fanii.

Cu părul alb, tuns scurt, cu barbă și cu ochelari și câteva kilograme în plus, actorul e de nerecunoscut.  Travolta a acceptat să joace în acest film în luna martie, și este o semi-autobiografie, bazată pe o experiență pe care artistul Fred Durst a avut-o cu un fan. Mai exact, Travolta joacă rolul unui fan obsedat care se transformă într-un hărțuitor psihopat.

John Travolta a ajuns de nerecunoscut. A trecut printr-o transformare uluitoare pentru un nou rolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și:Salman Khan și Iulia Vântur, prima imagine împreună extrem de apropiați. Ce bine le stă

Și-a găsit fiul mort în baie

John Travolta (64 de ani) a trecut în ultimii ani prin mai multe tragedii. În 2012, acesta și-a pierdut fiul, în vârstă de 16 ani, Jett. Acesta a fost găsit mort, în baia din  vila familiei sale, din Bahamas. Înca din copilărie, băiatul avea crize de epilepsie din cauza faptului că suferea de o boală care provoca inflamarea vaselor de sânge.

Mai mult, actorul a fost implicat și într-un scandal sexual de proporții. Un masor l-a acuzat de hărțuire sexuală, în timp ce un pilot de avion care a fost angajatul lui John Travolta a dezvăluit că a avut o aventură de şase ani cu starul hollywoodian, care a debutat înainte ca acesta să se căsătorească cu actriţa Kelly Preston.

 

Citește și: