Dorind să le dea niște sfaturi de viață și căsnicie, din proprie experiență, el fiind căsătorit cu Chrissy Teigen din 2013, și nepierzând deloc timpul de atunci, John Legend le-a transmis celor doi: ”Cred că tot ce trebuie să faceți este să vă ascultați unul pe altul, să vă iubiți, să aveți grijă unul de celălalt, să comunicați bine. Și apoi sper că veți merge și veți face și niște copii. Ar fi minunat”, a declarat artistul într-un interviu acordat recent.

Și John Legend are dreptate. O lume întreagă așteaptă vestea cea mare, aceea că Meghan, în vârstă de 36 de ani, care a mai fost căsătorită anterior, e însărcinată.

Apoi, toată lumea așteaptă să vadă cum va arăta bebelușul, pentru că cei doi sunt foarte diferiți: ea e rezultatul iubirii dintre un bărbat caucazian și o femeie cu origini africane, în timp ce Harry e poate cel mai celebru roșcat.

John Legend s-a căsătorit cu modelul Chrissy Teigen în septembrie 2013, iar în aprilie 2016 cei doi au devenit părinții unei fetițe, Luna Simone Stephens. Luna aceasta a venit pe lume și Miles Theodore Stephens, un băiețel născut puțin înainte de termen, care, deși e micuț, după cum recunoaște mama sa, e perfect.

Nu-ți alegi familia

John Legend a abordat și subiectul care a ținut prima pagină a gazetelor înainte de nuntă, scandalul în care a fost implicat tatăl lui Meghan. ”Cred că nu-ți alegi familia, înainte de toate, și că fiecare are pe cineva în familie care îl poate face de râs la un moment dat. În plus, ea e în cea mai expusă situație din lume”, spunea el zilele trecute.

După părerea sa, Meghan s-a descurcat în această situație pe cât de bine se putea, ”cu multă grație”, după cum s-a exprimat el.

Presa scrie că, după luna de miere, Harry și Meghan vor merge să-l viziteze pe tatăl ei, recent operat.

Citește și: