Ajunsese la 180 de kilograme, ceea ce l-a făcut să ia decizia de a slăbi cât mai sănătos. Iar recent, la lansare filmului de animație „The Freak Brothers” John Goodman a apărut în formă maximă.

Îmbrăcat casual și cu zâmbetul permanent pe buze, actorul a fost de nerecunoscut.

Tubi’s ‘The Freak Brothers’ Experience at Fred Segal, Arrivals, Los Angeles, California, USA – 06 Dec 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

S-a luptat toată viața cu kilogramele în plus

Aceasta nu este prima dată când simpaticul actor a ținut dietă, căci John Goodman s-a luptat cu greutatea lui toată viața lui.

Însă, cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri, imediat după ce slăbea, punea la loc kilogramele pierdute și eventual un pic în plus.

Goodman a procesul de slăbire în 2007, însă din cauza faptului că punea la loc tot ce pierdea, a decis să-și revizuiască complet stilul de viață, pe când cântărea 180 de kilograme, relatează pagesix.com.

„Pe vremuri, țineam dietă trei luni, slăbeam 30 de kilograme, apoi mă răsplăteam cu un bax de bere sau orice altceva și mă întorceam la vechile mele obiceiuri”, declara el în 2017 pentru ABC.

„De data aceasta, am vrut să o fac încet. Mișcă-te, fă exerciții. Am ajuns la vârsta la care nu-mi mai permit să stau nemișcat.”

Cu ce dietă John Goodman a slăbit 90 de kilograme

Așa că a renunțat la alcool în totalitate și și-a angajat un antrenor personal care să-l ajute să trăiască diferit.

În plus, a adoptat Dieta Mediteraneană, bazată pe consumul de pește, legume și ulei de măsline, fructe uscate și proaspete, și a continuat să facă mișcare, asigurându-se că face cel puțin 10-12.000 de pași pe zi.

Citește și: Îl mai ții minte pe comisarul Corrado Cattani, din Caracatița? Toate femeile oftau după el! Uite cum arată acum, la aproape 40 de ani de la debutul serialului

xTragedie în showbiz. Belelușul de numai cinci luni al lui Nick Cannon a murit din cauza unei tumori cerebrale