Actorul, cunoscut din filme ca „My Cousin Vinnie”, „Raging Bull”,  „Goodfellas”, dar și ”Home Alone”, va lansa albumul „Pesci… Still Singing”, pe 29 noiembrie. Pe album este inclusă şi o colaborare cu Adam Levine, solistul trupei Maroon 5.

Deși nu mulți dintre fanii săi știu, actorul a mai cochetat cu muzica, în tinerețe. Albumul de debut al lui Joe Pesci, „Little Joe Sure Can Sing!”, a fost lansat în 1968, iar cel mai recent disc al lui, „Vincent Laguardia Gambini Sings Just For You”, a apărut în 1998.

Joe Pesci, in urma cu circa 2 saptamaniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Actorul, cre a mai jucat în „Once Upon a Time in America”, „JFK”, „Casino”, din franciza „Lethal Weapon”, „A Bronx Tale”, în regia lui Robert De Niro, „The Good Shepard”, s-a retras încă din 1998, la vârsta de numai 55 de ani. A revenit însă pentru scurte roluri, în „Love Ranch”, dar și în recent lansatul ”The Irishman”, film în care el joacă alături de Robert de Niro şi Al Pacino.

A fost de două ori nominalizat la Globurile de Aur şi la Oscar, pentru rolurile secundare din „Raging Bull” şi „Goodfellas”. Acesta din urmă i-a adus premiul Academiei americane de film.

În ciuda vârstei, 76 de ani, Joe Pesci se ține destul de bine. Actorul, tată o singură dată, e divorțat din 1992.

Vezi și Cum arată acum actorii din celebrul film „Singur acasă”? Nu-i mai recunoști

Citește și: