Joaquin Phoenix, celebrul actor din Joker, și-a uimit fanii cu noua lui apariție. Dacă pentru rolul lui Joker a ținut un regim strict și a fost nevoit să dea jos peste 20 de kilograme, acesta a trecut printr-o nouă transformare radicală și este de nerecunoscut.

Cele mai recente imagini îl arată pe Joaquin Phoenix (46 de ani) pe platourile de filmare din Montreal de la noul său film „Disappointment Blvd”, iar acestea i-au șocat pe fani. Cu multe kilograme în plus, chelie și părul grizonat, marele actor este de nerecunoscut. Pentru rolul din „Joker”, care i-a adus premiul Oscar, starul a fost nevoit să țină un regim strict și să dea jos 23 de kilograme în doar trei luni.

EXCLUSIVE: Joaquin Phoenix is Spotted in Montreal on the Set of Disappointment Blvd.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

De la 81 de kilograme el a ajuns la 58 de kilograme cu un regim strict, având voie să consume doar 300 de calorii, fapt pentru care a avut mari probleme de sănătate și a dezvoltat o tulburare alimentară. De data aceasta, pentru noul rol din „Disappointment Blvd”, actorul a trebuit să ia multe kilograme în plus pentru a intra în pielea personajului, dar cu siguranță va face un nou rol magistral.

Joaquin Phoenix a mărturisit într-un interviu inclusiv că dieta strictă pe care a ținut-o pentru rolul din Joker l-a afectat chiar și la nivel psihic.

„Era o dietă oribilă. În luna mai, am început să mănânc foarte sănătos. Adică doar salate, foarte puţin sos. Legume la abur. Apoi, exerciţii fizice. Asta m-a adus la o anumită greutate”, a povestit el. Dar asta nu a fost de ajuns, se impuneau măsuri mai severe de atât.


”Apoi am trecut la o dietă extremă, cu salată verde şi fie fasole verde, fie sparanghel la abur, apoi un măr. Şi asta doar o dată pe zi”, a povestit Phoenix.

Foto: Profimedia

Citește și:

„Cea mai frumoasă fetiță din lume” s-a transformat într-o tânără superbă, dar ascunde o mare suferință

Christina Ich a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu vedeta: ”Câteva zile trebuie să stau sub observație”