De altfel, întrebată acum câțiva ani care e secretul ei, actrița răspundea: “Multă distracție, multă muncă, nici prea slabă, nici prea grasă și un soț cu 32 de ani mai tânăr!”.

Joan Collins, la 84 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Joan și-a făcut debutul în actorie de la vârsta de 9 ani. Actrița britanică a plecat în căutarea faimei la Hollywood în 1955. În țara sa natală era deja cunoscută.

Traumă după traumă

Pe plan personal, însă, și-a început epoca maturității într-un mod extrem de dur, care a lăsat traume: a fost drogată și violată de cel care avea să-i devină soț, la numai 17 ani.
Ieșise cu actorul Maxwell Reed (decedat în 1974) la o întâlnire. La un moment dat, a mers la baie, iar acesta i-a pus ceva în băutură, astfel că i-a fost imposibil să riposteze când a fost agresată, câteva minute mai târziu. În memoriile sale, vedeta povestește că acesta i-a „rupt hainele” cât era „inconștientă”.

Însă episodul, la acea vârstă, a fost perceput cu foarte multă vină de către actriță. Maxwell Reed, care avea de două ori vârsta sa, era faimos, a căutat-o și ulterior, iar în cele din urmă a cerut-o de soție. Pentru că, în definitiv, era primul bărbat din viața ei, chiar dacă episodul fusese unul ”îngrozitor și degradant”, a acceptat. „Îl urăm, dar simțeam atât de multă vină”, povestea actrița.

Și nu a fost tot. Momentul în care a pus punct mariajului a fost când a aflat că soțul ei voia să onoreze propunerea indecentă a unui șeic arab bogat, care-și dorea să petreacă o noapte cu ea. Soțul ei era dispus să o ”vândă” pentru suma de 20.000 de dolari.

„A trecut multă vreme până să reușesc să am încredere din nou în bărbați”, mai spunea ea. Actrița a rămas căsătorită cu Maxwell Reed timp de cinci ani, după care s-a mai căsătorit de cinci ori.

Vezi și Ea e o actriță de telenovele celebră și are 86 de ani. Soțul ei are doar 55. Dar ce cuplu frumos formează! Secretul mariajului lor, de aproape 20 de ani

Citește și: