Jim Carrey (57 de ani)  și Ginger Gonzaga (35 de ani) au început relația în ianuarie, după ce au jucat împreună în show-ul TV  Kidding, ei apărând împreună la premiera serialului de comedie. Câteva săptămâni mai târziu, Jim și Ginger și-au făcut apariția și  pe covorul roșu, la Premiile Globurile de Aur, unde show-ul lor fusese nominalizat pentru premiul Cel mai bun serial de televiziune.

La momentul respectiv, actorul părea foarte fericit și spunea că viața lui devine din ce în ce mai bună, spunând că este norocos că o are în viața lui pe Ginger, însă se pare că diferența de vârstă dintre ei și-a spus cuvântul și cei doi și-au spus „Adio”.

cei-doi-sunt-colegi-de-breasla-1024×823SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Fosta iubită a lui Jim Carrey s-a sinucis

Jim Carrey a trecut prin clipe grele după ce fosta lui iubită, Cathriona White, s-a sinucis, la scurt timp după ce el a părăsit-o, în septembrie 2015. A fost găsită fără suflare în casa ei după ce a luat o surpadoză de medicamente și  lăsat un bilet de adio prin care își motiva  gestul şi cerându-i îi cerea iertare actorului.

„Au trecut trei zile şi nu-mi vine să cred că nu eşti aici cu mine. Pot supravieţui cu inima frântă şi pot să încerc să pun piesele la locul lor. Aş putea, doar că nu mai am puterea să o fac de data asta. Îmi pare rău că ai simţit că nu am fost alături de tine. Am încercat să îţi dau ceea ce e mai bun din mine“, i-a scris White artistului înainte de a muri.

O parte din pastile erau ale lui Jim Carrey, iar acesta chiar i-a dat un mesaj, cu doar o zi înainte de a fi anunţată sinuciderea, în care o ruga să-i spună unde sunt analgezicele pe care le folosea pe bază de prescripţie medicală.

Cathriona White, un make-up artist de origine irlandeză  le spunea prietenilor apropiaţi că este „îndrăgostită nebuneşte“ de Carrey, descriind relaţia lor ca pe un „rollercoaster“ şi dezvăluind că de fiecare dată când simte că se îndepărtează de el alunecă într-o stare depresivă.

Carrey, care are o avere estimată la 150 de milioane de dolari, nu are deloc noroc în dragoste. El a fost însurat cu Melissa Womer între 1987 și 1995, cu care are o fată, pe nume Jane Erin. S-a mai însurat apoi cu Luren Holly și a divorțat după un an pentru a se logodi cu Renée Zellweger. A fost cuplat apoi cu Jenny McCarrthy.

Citește și: