Starul, în vârstă de 55 de ani, a postat pe Twitter un selfie, care ține în brațe  un iepuraș, și  apare cu un look total schimbat, departe de imaginea cu care și-a obișnuit fanii.
Vizibil îmbătrânit, acesta are părul lung și o barbă albă, iar fanii au început imediat să-i comenteze apariția șocantă. „A trebuit să mă uit la poza asta timp de cinci minute ca să-mi dau seama că acesta este Jim Carrey”, a comentat un fan, în timp ce altul a subliniat că a crezut că este Robin Williams, care din cauza depresiei s-a sinucis în 2014.

„Îți trimit dragoste și lumină. Mă bucur că ești aici. Sper să găsești ceea ce ai nevoie”, i-a comentat un alt internaut, în timp ce altul gândindu-se că Jim ar putea să se sinucidă i-a scris îngrijorat: „Te rog să nu ne părăsești. Este unul dintre oamenii mei favoriți și sper să rămâi așa”.

Iubita lui s-a sinucis în 2015

Jum Carrey se pare că nu și-a revenit deloc după moartea iubitei lui, care în septembrie 2015, Cathriona White, care avea doar 28 de ani, s-a sinucis. Ea i-a lăsat o scrisoare de adio actorului în care vorbea despre relația lor tumultuoasă și de faptul că este distrusă și dezgustată de faptul că a fost infectată cu trei boli cu transmitere sexuală(BTS).

 

În octombrie în același an Brigid Sweetman, mama Cathrionei, l-a dat în judecată pe Carrey, acuzându-l de moartea fiicei lui, întrucât s-a descoperit că aceasta își lua rețete cu calmante pe un nume fals de-al lui Jim Carrey. Aceste evenimente l-au marcat profund pe celebrul actor, care de atunci se pare că s-a închis în el și se neglijează total, ceea ce i-a îngrijorat teribil pe fani.


„Nu voi tolera această încercare necruțătoare de a profita de mine sau de femeia pe care am iubit-o. Chiar sper că într-o zi oamenii vor înceta să mai profite de moartea ei și o vor lăsa să se odihnească în pace”, a spus Jim într-o declarație despre moartea Cathrionei.

Citește și: O artistă celebră a dezvăluit că a trecut prin clipe grele. A divorțat în mare secret de soțul ei după opt ani de căsnicie