Jane Erin Carrey este unicul copil al lui Jim Carrey (56d e ani) , rezultat din mariajul cu actriţa Melissa Womer. Cei doi au fost căsătoriți 8 ani, însă au decis să-și spună „Adio” în  1995.

Tânăra de 30 de ani este mama unui băiețel, Jackson Riley Santana, în vârstă de 8 ani, din căsătoria cu artistul Alex Santana, cu care a fost căsătorită doar doi ani, din 2009 până în 2011.

Jim Carrey are o fiică superbă! Are 30 de ani și seamănă leit cu tatăl eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Tom Hardy, transformare dramatică pentru a juca în rolul lui Al Capone! A ajuns de nerecunoscut

Deși este fiica lui Jim Carrey, a fost timp de 6 ani chelnăriță

Jane seamănă leit cu tatăl ei, moștenindu-i zâmbetul care l-a făcut celebru,  însă nu l-a urmat pe acesta în carieră, ci s-a orientat către muzică, având propriul band.

Jane Erin Carrey a participat, în urmă cu șase ani, la emisiunea American Idol, unde toată lumea a rămas cu gura căscată când a aflat că este fiica îndrăgitului actor. Pe atunci, tânăra era o chelneriţă într-un local, meserie pe care a practicat-o timp de șase ani, în ciuda faptului că e totuşi fiica unui actor celebru. Jane a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor, însă a reușit să se facă remarcată în momentul în care a compus una dintre melodiile de pe coloana sonoră a filmului „Dumb and Dumber To“, care a apărut în 2014, şi în care Jim Carrey apare într-un rol principal.

Citește și: