Frumoasa artistă a început o nouă relație cu dansatorul Max Pham. Cei doi nu se mai feresc și se afișează deja împreună. Astfel, la mai puțin de patru luni de la despărțirea de actorul Channing Tatum, artista a făcut publică prima fotografie în care apare alături de noul iubit.

Această imagine a fost făcută publică la câteva săptămâni de când cei doi au fost surprinși de paparazzi, în timpul unei ieșiri romantice.

În urmă cu mai puțin de patru lui, Jessie J anunța despărțirea de Channing Tatum printr-un clip video. ”Viața ca femeie singură pe timp de pandemie”, scria atunci artista, confirmând astfel că nu mai este implicată într-o relație.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jessie J (@jessiej)

Relația dintre Jessie J și Channing Tatum a început în octombrie 2018. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, iar drept dovadă a stat melodia cântată de Jessie J pentru Channing în cadrul unui concert în West Hollywood în septembrie 2019.

Celebrity Social Media Photos!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi și-au spus „Adio”, anul trecut, în luna aprilie, dar artista a confirmat despărțirea abia la sfârșitul anului, mărturisind că este din nou o femeie singură. Anunțul i-a uimit pe fani având în vedere că frumoasa artistă părea foarte îndrăgostită de Channing. Anul trecut, de ziua lui Channing Tatum, Jessie J i-a transmis acestuia un mesaj special: ”La mulți ani, acestui special bărbat. Ești cu adevărat unic. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai născut și chiar și mai bucuroasă că te-am cunoscut”, i-a transmis atunci artista.

Channing Tatum a fost desemnat de revista People, în urmă cu câțiva ani, cel mai sexy bărbat în viață și este unul dintre cei mai râvniți bărbați după divorțul lui de actrița Jenna Dewan.

Citește și:

Îţi mai aduci aminte de Wilmark? ”Micuţul Will” are deja 43 de ani. Cum arată în prezent

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, renunță la burlăcie. Cine e femeia care i-a cucerit inima?