Durerosa veste a fost dată de artista britanică pe contul său de Instagram. Ea a mărturisit că a pierdut sarcina pe care nu o anunțase încă oficial. Jessie J se hotărâse „să devină mamă pe cont propriu” cu ajutorul medicilor și, deși reușise să rămână însărcinată, sarcina nu a putut fi dusă la termen.

„Ieri dimineață râdeam cu o prietenă în timp ce îi spuneam că nu știu cum o să duc concertul din LA fără a le spune tuturor celor din public că sunt însărcinată. Ieri după-amiază mă gândeam cum să țin spectacolul fără să izbucnesc… după ce am mers la a treia ecografie și mi s-a spus că nu se mai poate detecta nicio bătaie de inimă.

În dimineața asta simt că nu am niciun control asupra propriilor mele emoții. Poate o să regret postarea asa sau poate nu. Nici nu știu. Ceea ce știu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că vreu să evit acest proces, ci pentru că asta mă va ajuta. Am avut două show-uri în doi ani, iar sufletul meu are nevoie de asta. Cu atât mai mult astăzi” a scris Jessie J pe contul său de Instgram.

„Am decis să fac un copil pe cont propriu. Pentru că este tot ce mi-am dorit vreodată și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi avea din nou.

Sunt încă în stare de șoc, tristețea este copleșitoare.
Dar știu că sunt puternică și că voi fi bine.

De asemenea, știu că milioane de femei din întreaga lume au simțit această durere mult mai rău. Mă simt conectată cu cei pe care îi cunosc și cu cei pe care nu îi cunosc”, s-a confesat Jessie J urmăritorilor săi.

jessie j a pierdut sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Jessie J s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham, după doar șapte luni de relație

Jessie J nu are noroc în dragoste. După despărțirea de actorul Chaning Tatum, ea părea să-și fi găsit dragostea în brațele dansatorului Max Pham. Însă relația nu a durat decât 7 luni.

”Deschisă, fericită și îndrăgostită de mine. Eu și Max suntem doar prieteni de ceva timp. Nu s-a întâmplat nimic dramatic. Este un bărbat minunat. Ne respectăm și ne iubim reciproc, dar am decis să fim doar prieteni.”, a anunțat în octombrie Jessie J.

Citește și: Cristina Spătar s-a mutat în Anglia din cauza datoriilor. Dacă o vezi acum, nici nu o recunoști!

xCristina Herea a născut o fetiță. Ce nume frumos a ales