Până acum declara că a reușit să slăbească după cele trei sarcini alergând după copii și numărându-și caloriile. Însă într-o autobiografie abia lansată, Jessica Simpson recunoaște că a făcut, în secret, și două operații.

Acestea nu au fost însă pentru slăbire, ci pentru a ajusta pielea de pe burtă, rămasă în exces și cu vergeturi, a povestit vedeta.

”Făceam sex cu tricoul pe mine și chiar duș”

Prima operație și-a făcut-o cadou la vârsta de 35 de ani, în 2015, după ce născuse deja doi copii. Atunci avea 48,5 kilograme, însă era foarte deranjată de felul în care arăta abdomenul ei. ”Eram atât de rușinată de corpul meu încât nu îl lăsam pe soțul meu să mă vadă fără un tricou alb pe mine. Făceam sex cu tricoul pe mine și chiar duș. Nici nu puteam să mă uit la mine”, povestește Jessica Simpson, acum în vârstă de 39 de ani.

”Dacă aveți vergeturi de la sarcină, sper că puteți fi mândre de ele, de faptul că corpul vostru a creat o altă viață. Eu nu am fost suficient de puternică. Mi-a scos la suprafață toate nesiguranțele și nu am putut să suport”, scrie în cartea sa autobiografică vedeta.

Așa că Simpson s-a programat pentru procedură după ziua ei, pe care o petrecuse în compania a 30 de prieteni în St. Bart. În acea perioadă, Simpson își amintește că nu era zi în care să nu bea. Uneori, începea să consume alcool de la 7 dimineața, își amintește vedeta (care s-a și luptat ulterior cu alcoolismul).

Văzându-i analizele, medicul s-a declarat îngrijorat de ficatul ei, mai cu seamă că vedeta lua și pastile de slăbit încă de la vârsta de 17 ani. A pus-o să promită că nu va mai consuma alcool și nici nu va mai lua pastile în următoarele trei luni. Abia apoi ar fi putut face operația.

Numai că vedeta nu l-a ascultat. Nici nu și-a schimbat obiceiurile și nici nu a așteptat trei luni până la operație, ci a făcut-o în două săptămâni.

Din fericire, totul a decurs bine, însă actrița nu a fost mulțumită de rezultat.

”Încă îmi stătea pielea peste pantaloni”, își amintește ea. Nu era pregătită să fie iar criticată pentru felul în care arăta, așa că s-a programat pentru încă o operație.

S-a lăsat total de băut în 2017

De această dată s-a lăsat de băut și a avut grijă de sănătatea ei. Totuși, în ciuda insistențelor mamei și soțului ei, de a nu se opera, a mers mai departe. Nu a fost o intervenție ușoară, ținând cu două ore și jumătate mai mult decât ar fi trebuit.

În plus, s-a ales cu o infecție și vomita atât de mult încât cusăturile riscau să se desfacă oricând.

A fost dusă la spital, unde a stat internată timp de 9 zile, pentru a se reface.

În final, s-a vindecat, iar abdomenul arăta, în cele din urmă, bine. Dar tot nu era de ajuns. Doar terapia putea rezolva ceea ce simțea și gândea despre propria persoană Jessica Simpson. Tot terapia a ajutat-o și cu dependențele. S-a lăsat complet de băut în 2017, iar în 2019 a născut cel de-al treilea copil, Birdie.

Vezi și Jessica Simpson a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară. Prima poză cu bebelușul

Citește și: