Însă de o mare surpriză a avut parte chiar vedeta, căci fanii i-au sărit în cap. Aceștia au acuzat-o în mod repetat că și-a modificat buzele cu ajutorul intervențiilor estetice.

Mai mult decât atât, i-au spus franc în față că nu arată deloc bine: „Doamne, ce s-a întâmplat cu fața ta?”, „Arăți groaznic, îmi pare tare rău!”, „Ne rugăm pentru tine”, „Ești înspăimântătoare!”, „Dumnezeule, Jessica, ce ți-ai făcut la buze?”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care urmăresc contul de Instagram al vedetei.

jessSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În trecut, Jessica Simpson recunoștea că și-a injectat buzele și chiar regreta acest lucru, susținând că după ce a trecut efectul injecțiilor, la câteva luni, buzele sale au revenit la normal: ”Buzele mele au revenit la cum arătau înainte. Slavă Domnului, mă simțeam atât de falsă.Nu mi-a plăcut.”, spunea atunci vedeta. Se vede însă treaba că artista a recidivat asupra deciziei a-și modifica gura.

Jessica Simpson a slăbit 45 de kilograme

La 41 de ani, mamă a 3 copii, actrița și cântăreața Jessica Simpson se menține în formă. Ea a acumulat foarte multe kilogrme în plus în urma sarcinilor, însă a reușit să slăbească. După ultima naștere, Jessica a dat jos nu mai puțin de 45 de kilograme.

Antrenorul vedetei a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia cântăreața a reușit să topească numărul impresionant de kilograme, într-un timp record.
Antrenorul Jessicăi Simpson, Harley Pasternak, a dezvăluit că dieta pe care i-a recomandat-o vedetei a constat în mese bogate în proteine, fribre și grăsimi. Regimul se numește „The Body Reset Diet” și este împărțit în trei faze.

Prima durează cinci zile, perioadă în care trebuie să ai trei mese fixe bazate doar pe smoothie-uri bazate pe proteine, grășimi sănătoase și carbohidrați bogati în fibre. Iar cele două gustări dintre mesele principale trebuie să aibă 150 de calorii și să conțintă 5 grame de fibre, 5 grame de proteine și mai puțin de 10 grame de zahăr.

Citește și Charlene de Monaco tot mai greu de recunoscut. Ce se întâmplă cu trăsăturile Prințesei de Monaco

Noi imagini cu băiețelul cel mic al lui Ștefan Bănică