Vedeta a punctat momentul postând pe Instagram o fotografie, în care apare complet schimbată față de cum o știm. Încet-încet, redevine vedeta pe care o știam și o admiram.

Jessica SimpsonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

View this post on Instagram

 

6 months. 100 pounds down (Yes, I tipped the scales at 240 ?) My first trip away from #BIRDIEMAE and emotional for many reasons, but so proud to feel like myself again. Even when it felt impossible, I chose to work harder. ?

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

”6 luni. Minus 45 de kilograme (Da, ajunsesem la 113 kilograme)”, a scris ea pe rețeaua de socializare. Vedeta a spus fanilor că se simte mândră de ea și a mărturisit că simțea că e imposibil de făcut această călătorie.

”Dar am ales să muncesc mai mult”, a mai scris ea, dând de înțeles că a depus mari eforturi la sală și a făcut schimbări în ceea ce privește dieta.

Cât despre instantaneul ales să celebreze schimbarea și revenirea la forma care a consacrat-o, este unul în care Jessica apare într-o rochie neagră, care îi subliniază frumos talia și bustul. Mai cu seamă schimbarea se vede la nivelul feței, care în ultima vreme era de nerecunoscut.

Jessica Simpson a avut un antrenor personal, cu ajutorul căruia a reușit imposibilul. Este vorba despre antrenorul vedetă Harley Pasternak, cunoscut din reality show-uri.

Deși lumea a aflat recent de acesta, realitatea e că cei doi lucrează împreună de 12 ani.

Deși a fost însărcinată multă vreme – 3 sarcini nu e deloc puțin – ”arată azi mai tânără decât era când am cunoscut-o”, spune antrenorul ei.

Printre cei care i-au lăudat apariția se află Kyle Richards, January Jones sau Katie Couric.

Jessica Simpson a născut al treilea copil, o fetiță, Birdie Mae, în luna martie a acestui an, ea mai având împreună cu soțul ei, Eric Johnson, o fată, Macwell Drew, și un băiat, Ace Knute.

Vezi și Jessica Simpson a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară. Prima poză cu bebelușul

Citește și: