Vestea a fost confirmată de un reprezentant al actriței, care a dezvăluit că bebelușul a avut la naștere 4,9 kilograme.

Ulterior, și vedeta a scris pe Instagram: ”Suntem foarte fericiți să anunțăm nașterea fetiței noastre perfecte, Birdie Mae Johnson”. A postat și un instantaneu alb-negru, cu fiica sa cea mare, Maxwell “Maxi” Drew, de 6 ani și jumătate, cunoscând-o pe mezină.

 

View this post on Instagram

 

We are so happy and proud to announce the birth of our perfect daughter, Birdie Mae Johnson. 3.19.19 10 Pounds 13 Ounces

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Jessica Simpson și soțul ei, sportivul Eric Johnson, mai au împreună și un fiu de 5 ani, Ace Knute.

 Jessica și Eric au anunțat că vor mai avea un copil în luna august a anului trecut. Vedeta nu-și poate explica nici acum cum de a rămas gravidă, mai cu seamă, spune ea, că ea și soțul ei nu prea au ”exersat” în luna cu pricina. Mai mult, vedeta, care este și un om de afaceri de succes, purta și sterilet.

Această a treia sarcină nu a fost însă una simplă pentru Jessica, în vârstă de 38 de ani. Vedeta a avut probleme cu mâinile și picioarele, care i s-au umflat mult mai tare ca în sarcinile trecute. În final, a recurs chiar la ventuze, după ce încercase toate metodele.

În plus, a luat asemenea proporții, încât a stricat și scaunul toaletei, o dovadă în acest sens fiind postată pe Instagram.

Vezi și Emoții mari pentru Jessica Simpson. A ajuns iar la spital, de 4 ori în 2 luni! Ce se întâmplă cu sarcina ei

Citește și: