Într-un extras din cartea de memorii „Open Book”, publicat de revista People, artista în vârstă de 39 de ani a recunoscut că a abuzat de medicamente pentru a-și gestiona trauma.

„Mă omoram cu alcool şi pastile”, a declarat Simpson. Meicul său a terzit-o, spunându-i că dacă va continua așa, va muri. A renunţat la consumul de alcool în noiembrie 2017, când era deja mamă.

„Să renunţ la alcool a fost uşor. Eram furioasă pe sticla aia, pe felul în care îmi permitea să mă complac şi să fiu amorţită”, mai spune cântăreața, actrița și femeia de afaceri.

Ea a detaliat că a fost abuzată sexual de la vârsta de 6 ani, când împărţea patul cu fiica unor prieteni de familie. Jessica Simpson spune în carte că a experimentat „lucruri foarte inconfortabile”.

Abia după şase ani le-a spus părinţilor, în timpul unei călătorii. Mama ei a reacţionat spunându-i tatălui ei: „Ţi-am zis că ceva se întâmpla”.

„Tata a continuat să privească drumul şi nu a spus nimic”, a mai povestit ea. Subiectul nu a mai fost niciodată redeschis.

Jessica Simpson, mamă a trei copii, a devenit cunoscută în anii 1990 ca star pop, înainte de a fi protagonista reality-show-ului MTV „Newlyweds: Nick And Jessica”, în care a apărut cu fostul ei soţ Nick Lachey. A jucat în peste 20 de filme artistice şi de televiziune.

Acum este căsătorită cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, tatăl celor trei copii ai ei.

Vezi și Jessica Simpson a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară. Prima poză cu bebelușul

Citește și: