Însă în vreme ce unii fani le-au urât toate cele bune, alții, nu puțini la număr au reacționat vehement la felul în care arată Jessica acum: „Ești mai frumoasă FĂRĂ COLAGEN”, a scris cineva, în vreme ce altcineva i-a comentat “Nu te-am recunoscut! Ești frumoasă mai naturală, așa cum ești”, „Doamne, buzele ei aproape îi ating nasul”, sau „Mai fă-ți niște injecții. Buzele tale au începu să migreze!”.

jessica simpsonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Aceasta nu este prima dată când vedeta este certată de fani pentru modificările pe care le-a adus buzelor ei.

Și în luna august, Jessica Simpson a mai trecut printr-o experiență de acest gen, după ce a postat o fotografie cu ea complet nemachiată.

În trecut, Jessica Simpson recunoștea că și-a injectat buzele și chiar regreta acest lucru, susținând că după ce a trecut efectul injecțiilor, la câteva luni, buzele sale au revenit la normal: ”Buzele mele au revenit la cum arătau înainte. Slavă Domnului, mă simțeam atât de falsă.Nu mi-a plăcut.”, spunea atunci vedeta. Se vede însă treaba că artista a recidivat asupra deciziei a-și modifica gura.

La începutul acestei luni, Jessica Simpson a uimit întreaga lume artistică după ce a recunoscut că în urmă cu patru ani s-a confruntat cu dependența de alcool.