Deși toată lumea se aștepta ca Jessica Biel să fie devastată după ce soțul i-a fost infidel, se pare că frumoasa actriță nu este deloc afectată de acest scandal sau cel puțin nu arată. Potrivit Page Six, ea fost surprinsă într-o parcare din Los Angeles zâmbitoare ca întotdeauna. Jessica a lăsat să se vadă pe mâna stângă inelul cu diamante primit la nuntă de la Justin, semn că lucrurile în cuplu n-au degenerat, cel puţin deocamdată și cei doi formează în continuare un cuplu.

Justin Timberlake, în tandrețuri cu actrița Alisha Wainwright

Săptămâna trecută, cântărețul, în vârstă de 38 de ani,   a ieșit după o zi de filmări într-un par din New Orleans, alături de mai mulți colegi, însă Justin Timberlake  a fost surprins în ipostaze tandre alături de partenera lui de film, Alisha Wainwright părând mai mult decât niște simpli prieteni. După cum se poate observa în imaginile captate de paparazzi, Justin i-a permis Alishei să-i pună mâna pe genunchi, după care şi-au încrucişat palmele ca doi îndrăgostiţi.

„Nu-i nimic între ei. Lucrează împreună şi s-au întâlnit cu toată echipa pentru socializare”, a declarat o sursă, sub protecţia anonimatului, pentru E!News. O altă sursă a declarat că apropierea dintre el și Alisha e categoric nepotrivită, precizând că prbabil el și biel „vor trece peste asta”.

Si asta, în condițiile în care nu e prima dată când Justin calcă stârmb în mariajul lui cu Jessica Biel, cei doi fiind și în urmă cu câțiva ani la un pas de despărțire după o aventură a artistului. Jessica și Justin sunt căsătoriți de șapte ani șia u împreună un băiețel de 4 ani.

Justin și Alisha s-au reîntors de luni la filmări și au fost surprinși împreună pe platoul de filmare, într-o pauză, însă colegii de platou susțin că cei doi ar fi doat prieteni, iar în seara aceea artistul băuse prea mult.

Citește și: