Un prieten apropiat al cuplului a dezvăluit că Jessica este însărcinată în trei săptămâni și cred că vor avea o fetiță. „Este însărcinată în aproape trei săptămâni, dar vrea ca totul să rămână secret până va trece de primul trimestru de sarcină. Sunt în al nouălea cer de fericire”, a spus sursa.

Vestea a venit într-un moment foarte potrivit pentru îndrăgitul cuplu de la Hollywood. După ce Jessica a înregistrat un succes uriaș cu serialul „The Sinner”, realizat de Netflix, acum vedeta, în vârstă de 36 de ani, este pregătită să o lase mai moale cu filmările și să se concentreze asupra sarcinii. Drept dovadă, actrița a anunțat că va continua să fie producător executiv, dar nu va mai juca în serial.

Au făcut terapie de cuplu

„Jess face un pas în spate pentru a avea mai multă grijă de ea”, a mai adăugat sursa.

Jessica i-a promis lui Justin înainte de căsătorie că vor avea o familie numeroasă. Însă, după scandalul din 2014, când artistul a fost surprins în tandrețuri cu o cântăreață, Zenya Ashford, într-un club din Paris, în timp ce ea era însărcinată a ezitat să mai facă acest pas.

Cu toate acestea, la insistențele lui Timberlake a cedat, dar nu oricum.  Biel i-a cerut soțului ei să meargă cu ea la terapie de cuplu pentru a se convinge că nu mai au nicio problemă în mariaj, potrivit InTouch.

Justin și Jessica s-au căsătorit în cotombrie 2012 și au devenit părinți prima dată în aprilie 2015. Ei au un băiețel, pe nume Silas.

Citește și: