Iar vinovatul e doar actorul și cântărețul cu care-și împarte viața. Joi, în ziua în care Justin Timberlake a împlinit 31 de ani, Jessica Biel i-a adus un omagiu cum nu se poate mai frumos soțului ei, scriind pe o rețea de socializare: ”Începând cu zilele în care făceam ședințe subacvatice într-un costum de baie roz, care acum mi se pare de tot râsul, ai adus în viața mea atâta bucurie și atât de mult râs încât pe tine dau vina pentru ridurile de expresie din jurul gurii!”.

Actrița a alăturat comentariului și o fotografie din momentele lor de început, chiar de la ședința foto subacvatică la care face referire, atunci când purta minuscululul costum de baie roz.

”Dar nu aș renunța la ele pentru nimic în lume! Le port cu mândrie, știind că sunt ea mai norocoasă persoană, cea care are onoarea de a-ți auzi glumele, cuvintele, vocea, în fiecare zi din viața mea”, a continuat Jessica Biel, acesta fiind modul în care i-a urat ”La mulți ani!” soțului ei.

Cu o seară înainte, Justin Timberlake a postat pe contul său de Instagram o înregistrare în care-și cântă singur ”La mulți ani!”, în timp ce soția sa doarme dusă în mașină, pe locul de lângă șofer.

La un moment dat, actrița se trezește și realizează că e filmată, moment în care, pe fază, glumește: ”Mă pregătesc pentru o noapte lungă în oraș, asta fac”.

 

View this post on Instagram

 

Gotta work tomorrow for my bday so wifey really going all out tonight…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

În urmă cu câteva zile, Jessica declara că, dacă Justin nu ar fi așa cum este, ea ar fi deja ”divorțată, tristă și demnă de toată mila”. Actrița e convinsă că el este cel care a ținut până acum familia aproape, unită.

Jessica și Justin au împreună un băiețel, Silas Randall Timberlake, și toată lumea așteaptă ca, dintr-un moment în altul, actrița să rămână din nou gravidă.

Vezi și Justin Timberlake, despre începuturile relației sale cu Jessica Biel. N-a vrut să-i dea numărul de telefon

Citește și: