Potrivit Daily Mail, Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară în mare secret.  Cea care i-a dat de gol a  fost mama actriței, care a fost alături de fiica ei și a ajutt-o cu noul membru al familiei.

Un apropiat al cuplului a dezvăluit că aceasta o să stea cu fiica ei până duminică. Până acum, reprezentanții celor două vedete nu au oferit detalii.

Cei doi și-au petrecut perioada de izolare împreună, în Montana, alături de fiul lor, Silas. Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales că toți credeau că mariajul celor doi e pe termnate. În noiembrie 2019, artistul era surprins în ipostaze tandre alături de o altă colegă actriță, Alisha Wainwright, într-un pub din New Orleans, Louisiana. În fotografiile obținute de un tabloid, cei doi se țineau de mână și păreau extrem de apropiați, așa că nu a fost de mirare că toată lumea specula că starul și Jessica Biel se vor despărți, deși  frumoasa lui soție era deja însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

Totuși, de frică să nu o piardă, actorul a decis să explice totul printr-un mesaj pe Instagram și să își ceară scuze public față de soția lui: „Mă feresc de bârfe cât de mult pot, dar simt că pentru familia mea este important să clarific zvonurile ce rănesc oamenii pe care eu îi iubesc.”

„Ca să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut prea mult în seara aceea și îmi regret comportamentul. Ar fi trebui să știu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să il dau fiului meu.”, a continuat Justin.