Anunțul l-a făcut luni pe conturile ei de Facebook și Instagram, într-o postare alături de un video cu familia ei. ”Cash Warren și eu vom fi, în mod oficial, depășiți numeric. Baby on board! O luăm iar de la capăt. Binecuvântați!”, a fost mesajul care a însoțit imaginea inedită.

Actrița și soțul ei, cât și cele două fiice, Honor (9 ani) și Haven (5 ani), sunt în culmea fericirii. Jessica nu a dezvăluit însă în ce lună este însărcinată și nici dacă va avea tot fetiță sau băiețel.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 

Jessica Alba mai are două fetițe

Video-ul publicat  de Jessica este foarte sugestiv. Honor ține un balon cu cifra 1, Haven unul cu cifra 2, iar Alba ține balonul cu numărul 3, ținând o mână pe burtică.

Actrița n-a împărtășit, însă, sexul copilului ei, deci nu știm dacă cele două fetițe vor avea un frățior sau o surioară, și nici n-a precizat în ce stadiul al sarcinii se află.

Alba, 36 de ani, și Warren, 38 de ani, s-au căsătorit în 2008, în același an când au devenit părinți pentru prima dată. De când a devenit mamă, actrța a lăsat de o parte cariera de actriță și s-a concentrat mai mult pe compania ei, The Honest Company, specializată în produse pentru copii non-toxice.

Citește și: