O sursă a povestit că, de fapt, cei doi s-ar fi separat în urmă cu trei săptămâni. O alta susține însă că despărțirea a avut loc miercuri, până atunci ea fiind văzută cu inelul de logodnă pe deget. Mai mult, aceasta susține că ea a fost luată complet prin surprindere și că, din punctul ei de vedere, totul în cuplu era bine.

În orice caz, actorul de 41 de ani a fost văzut în weekend cu o femeie blondă. Discuta cu aceasta într-un bar din California și o ținea tandru de mijloc. La un moment dat, chiar a sărutat-o pe obraz.

În aceeași zi, actorul fusese fotografiat mergând mână în mână, de stradă, cu modelul Livia Pillmann, originară din Ungaria.

Unele surse suțin că de fapt acesta ar fi și motivul despărțirii: actorul începuse să calce strâmb. Cara ar fi văzut pozele incriminatoare în presă și de aici până la despărțire nu a mai fost decât un pas.

Metcalfe și Santana, cu 6 ani mai mică, s-au logodit în august 2016 și plănuiau să se căsătorească în 2018. Nu se știe de ce acest lucru nu s-a întâmplat.

Cei doi au apărut ultima oară împreună la un eveniment, în Los Angeles, în 4 ianuarie și nimic nu trăda apropiata despărțire.

Vezi și Vanessa Hudgens s-a despărțit de Austin Butler după 9 ani de relație

Citește și: