Actrița și soțul ei, Brian Hallisay, au devenit părinți de băiețel, pe care au l-au numit Aidan James Hallisay. Anunțul a fost făcut de actriță joi pe instragram, alături de o imagine adorabilă cu burtica de gravidă, pictată de ceilalți doi copii ai ei, nerăbdători să-și cunoască frățiorul.

„Așa m-au trimis copiii mei la spital. Burta mea a făcut senzație. Se spune că în timpul travaliului femeile își părăsesc corpul…ele călătoresc la stele să colecteze sufletele copiilor lor și se întorc împreună în această lume. A fost o onoare grozavă să merg după Aidan James”, a scris Jennifer alături de imaginea haioasă.

Hewitt și soțul ei s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului de succes, „The Client List” și s-au căsătorit în noiembrie 2013. Ei mai au împreună o fetiță de șapte ani, Autumn James, și un băiețel de 6 ani, Atticus James.

Jennifer Love Hewitt și soțul său, Brian Hallisay, au anunțat că vor deveni din nou părinți, în luna mai, pe contul de Instagram al actriței.

EXCLUSIVE: Jennifer Love Hewitt Displays Her Growing Baby Bump Just Days After  Announcing Her PregnancySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Mai avem unul pe drum. Suntem extrem de încântați că în sfârșit putem să împărtășim această veste cu voi”, a scris Jennifer.

Într-un interviu acordat publicației People, aceasta a mărturisit că nu se aștepta să devină mamă din nou, însă că este o surpriză extrem de frumoasă.

„Nu ne-am gândit că se va întâmpla tocmai în acest an nebun, prin care cu toții am trecut. Cred că am reușit să creștem doi copii speciali, care vor fi niște modele grozave”.

În plus, Jennifer a mai dezvăluit și că fiul său, Atticus James, în vârstă de 6 ani a presimțit că este însărcinată, chiar înainte ca ea să știe acest lucru.

Urmărind o reclamă la testele de sarcină, fiul ei i-a spus: „Hei, mami, ar trebui să comanzi și tu unul, în caz că e un bebeluș în burta ta.” „Cât de nepoliticos! Tocmai am mâncat mult la cină! Despre ce vorbește?” a fost reacția lui Jennifer. „Nu am respins ideea, dar pur și simplu nu era ceva la care să ne gândim în mod activ.”, a concluzionat actrița în vârstă de 42 de ani.

Foto: Profimedia