Totuși, deși o nuntă va avea loc, nu se știe când va fi aceasta, nefiind încă stabilită o dată. Cel puțin așa susține vedeta.

Confruntată cu o declarație a lui Alex Rodriguez, care a spus recent că se vor căsători ”undeva departe”, Jennifer a replicat: ”Spune și el lucruri”.

”Vorbim despre nuntă, dar nu avem încă planuri ferme… Vorbim despre multe locuri (în care am putea să ne căsătorim – n. red.), dar încă nu știm”, declarat actrița și cântăreața.

”Când te gândești la planurile de nuntă și Jennifer este partenera ta, tot ce trebuie să faci e să dai mult din cap”

Alex, cu 6 ani mai tânăr decât Jennifer, a mai spus recent că va face un pas înapoi și o va lăsa pe Jennifer să ia deciziile importante cu privire la nuntă. ”Când te gândești la planurile de nuntă și Jennifer este partenera ta, tot ce trebuie să faci e să dai mult din cap.

Nu știu care este locația, nu știu ce voi purta, nu știu când va fi. Doar voi apărea”, a spus Alex Rodriguez, menționând că ex-ii ambilor vor fi invitați.

La rândul său, Jennifer a făcut o mărturisire destul de neașteptată pentru o femeie de vârsta sa. Întrebată dacă vrea să aibă un copil cu Alex, vedeta a răspuns fătă nicio îndoială: ”Daaa”.

Jennifer Lopez are deja doi copii, pe gemenii Max și Emme, rezultați din căsătoria cu cântărețul Marc Anthony, iar Alex are, de asemeni, două fetițe, din mariajul cu Cynthia Scurtis: Natasha, de 14 ani, și Ella, de 11 ani.

Vezi și Vârsta e doar un număr. Jennifer Lopez împlinește azi 50 de ani! Cum s-a schimbat de-a lungul timpului. Dovada că e un monument de ambiție | GALERIE FOTO

Citește și: