Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit săptămâna trecută în Las Vegas, la aproape două decenii după prima lor relaţie. Acum se află în luna de miere, în cel mai romantic oraș din lume, Paris, dar nu singuri, ci însoțiți de copiii lor, pe care îi au din alte relații. Mai exact, cu gemenii de 14 ani, Max și Emme, pe care JLo îi are cu fostul soț, Marc Anthony, dar și cu Violet (16 ani) și Seraphina (13 ani), copiii pe care Ben îi are cu actrița Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, cu paparazzi pe urmele lor, în luna de miere

La Paris, Ben Affleck a făcut deliciul fotoreporterilor cu tot felul de stări diametral opuse, fiind surprins ba râzând, ba plângând, ba dormind profund în timpul unei plimbări pe Sena, ba fumând, îngândurat, pe geamul hotelului. În schimb, JLo a oferit un adevărat show de modă, fiind radioasă, veselă și îmbrăcată ultimul răcnet. Jurnaliștii de la Daily Mail au calculat cât au costat ținutele pe care diva le-a afișat în luna de miere, iar suma este amețitoare: 170.000 de dolari.

În prima zi a vacanței, JLo, care a împlinit 53 de ani pe 24 iulie, a purtat o ținută de 1395 de dolari. Rochia roșie a costat 775 de dolari, iar platformele nude, 620.

Cea de-a doua zi, suma ținutelor afișate de JLo a sărit la $46,149, iar asta pentru că solista a luat din dulap o superbă geantă roșie, Hermes, în valoare de 40.000 de dolari.

Ținute exclusiviste și în cea de-a treia zi (23 iulie), când a avut loc plimbarea pe Sena, în timpul căreia Ben a dormit dus, epuizat de focoasa lui soție. JLo a purtat o gentuță Gucci, de 5100 de dolari și o rochie albă, înflorată, de 248 de dolari.

Jennifer Lopez And Ben Affleck Enjoy Honeymoon In ParisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Luni, 25 iulie, cuplul a ieșit la cumpărături împreună cu copiii, iar Jennifer a ales o ținută ceva mai casual pentru această ieșire. A purtat blugi evazați, cu un top Dolce & Gabbana, roz cu volane, care se vinde cu 945 de dolari. Artista a afișat și o geantă de umăr, Yves Sain Laurent, care costă 1.890 de dolari. Tot în aceeași zi, familia a vizitat Parcul l’Orangerie, iar JLo a atras toate privirile în rochia albastră, spectaculoasă, marca Alexander McQueen. Superba ținută costă 2.090 de dolari, scriu jurnaliștii de la Daily Mail. Geanta masivă, Dior, costă și ea 3700 de dolari.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret. Primele imagini cu diva latino în rochie de mireasă

Citește și: Ben Affleck, epuizat în luna de miere de focoasa JLo. Imaginile cu proaspătul însurățel dormind dus în timpul a ce ar trebui să fie o plimbare romantică pe Sena fac deliciul internauților