A fost explozie de lux și de rafinament la reședința din Georgia a lui Ben Affleck. Cuplul Bennifer a făcut o nuntă ca în basme, pentru prieteni și familie, la o lună după căsătoria din Las Vegas. Evenimentul a durat trei zile și trei nopți, iar marți dimineață mireasa a publicat și primele poze de la nuntă. Însă în imagini apare doar ea. Artista, în vârstă de 53 de ani, a postat pe site-ul OnTheJLo.com, mai multe fotografii cu ea în cele trei rochii de mireasă. Piesele semnate Ralph Lauren sunt absolut divine, dar și costă o avere. Daily Mail estimează că fiecare rochie a costat pe puțin 1 milion de dolari. Cele 3 ținute de gală sunt prezentate în detaliu de prestigioasa publicație Vogue, care a avut exclusivitate la nunta din Georgia.

Peste 1000 de volane și peste 500 de metri de material a „înghițit” rochia cu care Jennifer Lopez a mers la altar. Toate volanele de pe trenă au fost aplicate manual, creând un efect voluminos și romantic, scrie Vogue. Rochia, cu guler înalt, a fost estimată la un milion de dolari.

Jennifer Lopez, rochii de mireasă de 2 milioane de dolari

Jennifer Lopez shows off her Ralph Lauren wedding dressesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Petrecerea de nuntă a cuplului Bennifer a inclus o cină de bun venit vineri, petrecerea de sâmbătă și un grătar, duminică. La eveniment nu a fost prezent fratele mai mic al lui Ben, Casey Affleck, care a rămas  în Los Angeles, potrivit TMZ. La ceremonie au participat însă Violet, Seraphina şi Samuel, copiii lui Affleck din căsnicia cu Jennifer Garner, dar şi gemenii lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony, Max şi Emme.

A fost nunta cu numărul 4 pentru Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit în luna aprilie, după ce actorul i-a dat solistei un inel cu diamant, în valoare de 3 milioane de dolari. Pentru Jennifer Lopez, logodna cu Ben Affleck este cea de-a șasea. Solista a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014). Anul trecut a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Cu Ben Affleck s-a logodit de două ori. Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din „Argo” sau „Gone Girl”, a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit (din nou) în cadrul unei nunți fastuoase. Imaginile cu diva latino în rochie de mireasă îți taie respirația

Citește și: Jennifer Lopez, ținute de 170.000 de dolari în luna de miere. Imagini fabuloase cu toaletele de lux, cu care diva a defilat prin Paris. Numai o geantă costă 80.000 de $