Jennifer Lopez știe să se facă remarcată. A dovedit-o și miercuri seara, la New York, unde în perioada 9-19 iunie se desfășoară Festivalul de Film de la Tribeca, un festival cinematografic fondat în 2002 de Jane Rosenthal, Robert De Niro și Craig Hatkoff. JLo a participat la premiera documentarului dedicat ei și intitulat „Halftime”, acesta fiind și motivul pentru care diva a ales să fie pe jumătate îmbrăcată sau pe jumătate dezbrăcată.

„Halftime” este un film documentar original Netflix, realizat în 2022 și regizat de Amanda Micheli. Povestea sa urmărește cariera lui Jennifer Lopez, cu un accent deosebit pe performanța solistei de la Super Bowl LIV Halftime Show. În 2020, divele latino JLo și Shakira au electrizat scena cu show-ul lor.

2022 Tribeca Film Festival ”Halftime” Premiere in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Jennifer Lopez și rochia scandaloasă, despre care vorbește toată lumea

Jennifer Lopez a creat isterie și la premieră, în momentul în care și-a făcut apariția într-o rochie care mult arăta decât acoperea. Decupată în cele mai intime zone, ținuta neagră, din catifea, i-a pus divei în valoare toate rotunjimile trupului. Rochia, o creație Tom Ford, a pus la grea încercare imaginația celor prezenți. Solista a strălucit și datorită diamantelor purtate, etalându-și, mândră, inelul de logodnă cu diamant verde, primit de la Ben Affleck, în luna aprilie.

Citește și: Jennifer Lopez a atras toate privirile cu pantofii creați de două românce

Citește și: Jennifer Lopez confirmă relația cu Ben Affleck! Au reluat o poveste de dragoste veche de 17 ani!