Emme, care are și un frate geamăn, are cu cine semăna. Atât mama ei, J Lo, cât și tatăl, Amrc Anthony, sunt ambii cântăreți, așa că vocea fetei de numai 11 ani nu a mirat pe nimeni.

A fost însă inedit și specacolul oferit de cele două, la un moment dat cântăreața așezându-se în genunchi în fața fiicei sale. La final, Emme a luat-o de mijloc pe mama sa și cele două s-au îmbrățișat, în aplauzele frenetice ale fanilor.

dacă Emme pare destul de stăpână pe ea, emoțiile lui Jennifer Lopez sunt vizibile. La un moment dat, aceasta își pune o mână pe piept,, arătând prin gesturi ceea ce nu putea spune prin cuvinte.

Așa cum era de așteptat, clipul, postat de J Lo pe Instagram, a devenit viral.

 

View this post on Instagram

 

I can’t take it! #Emme #Limitless #ProudMama #JLoItsMyParty

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Postarea a fost apreciată nu doar de fanii lui J Lo, ci și de prietene ale vedetei, la fel de celebre, mame la rândul lor. Printre acestea s-au aflat Reese Whiterspoon, Jenna Dewan, Laverne Cox sau Zoe Saldana.

Din ce în ce mai multe cântărețe procedează astfel. Și Alicia Keys și-a adus băiatul pe scenă, care a acompaniat-o la pian în timpul unui concert recent.

Vezi și La 49 de ani, Jennifer Lopez s-a pozat într-un fel care nu l-a lăsat indiferent nici măcar pe Lenny Kravitz. E incredibil cum poate să arate!

Citește și: