Și dacă la început informția a fost aflată pe surse, un pic mai târziu, diva latino le-a dat personal vestea urmăritorilor site-ului ei: „Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare”.

Ea a adăugat postării și o fotografie cu ei râzând împreună, îmbrăcați în mire și mireasă.

Jennifer Lopez confirms wedding to Ben Affleck in email to her fans from her On The JLo newsletterSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

În imaginile pe care le postează pe Instagram, trupul său e fără de cusur. Dar iată cum arată cu adevărat JLo, în costum de baie

„Este exact ce ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru un certificat cu alte patru cupluri, toți făcând aceeași călătorie în capitala nunții a lumii”.

Totodată, JLo a împărtășit detalii fanilor despre sosirea ei și a lui Ben la capela la care s-a oficializat nunta.

„Abia am reușit să ajungem la micuța capelă albă până la miezul nopții. Au avut bunăvoința de a o ține deschisă câteva minute în plus, ne-au permis să facem poze într-un Cadillac decapotabil roz, evident folosit cândva de Regele însuși.”

„Așa că, având cei mai buni martori pe care i-ați putea imagina vreodată, o rochie dintr-un film vechi și o jachetă din dulapul lui Ben, ne-am citit propriile jurăminte în mica capelă și ne-am dăruit unul altuia inelele pe care le vom purta pentru tot restul. vietile noastre.

„Au avut chiar și Bluetooth pentru un marș (scurt) pe culoar. Dar până la urmă a fost cea mai bună nuntă posibilă pe care ne-am fi putut imagina. Una la care visam de mult și una făcută reală.”

„Când dragostea este reală, singurul lucru care contează în căsătorie este unul pe celălalt și promisiunea pe care o facem să ne iubim, să ne îngrijim, să înțelegem, să fim răbdători, iubitori și buni unul cu celălalt”, a mai scris JLo.

„Am avut asta. Și multe altele. Cea mai bună noapte din viața noastră. Mulțumesc Capelei Micii Nunți Albe pentru că mi-a permis să folosesc o cameră pentru a mă schimba, în timp ce Ben se schimba în camera bărbaților.

„Au dreptate cei care spun: „Tot de ce ai nevoie este dragostea”. Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare.”

„Dragostea este un lucru grozav, poate cel mai bun dintre lucruri – și merită așteptat”, a concluzionat JLo.

Diva latino a semnat buletinul informativ „Jennifer Lynn Affleck”, sugerând că a luat numele de familie al soțului ei.

Citește și: George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

xReacția lui Jennifer Garner, după ce fiul ei de 10 ani a intrat cu Lamborghini într-un BMW, de față cu Ben Affleck și JLo

xHei, luați-vă o cameră! Jennifer Lopez și Ben Affleck au uitat că sunt în public. Cea mai pasională întâlnire, surprinsă de paparazzi