S-a vrut a fi un eveniment de zile mari, pe care nimeni să nu-l poată uita ușor, și chiar așa a fost. Petrecerea a ținut 3 zile, iar tematica nunții a fost ALB. Decorurile au fost albe, aranjamentele florale au fost albe, ținutețe invitaților, tot albe, la fel și spectculoasa rochie a miresei. Căci din pozele obținute de paparazzi, rochia divei latino este cea care atrage atenția din prima.

Rochia de mireasă a lui Jennifer Lopez a fost semnată de Ralph Lauren

Purtând semnătura celebrului Ralph Lauren, rochia miresei Jennifer Lopez a fost una clasică, de prințesă, iar voalul lung de 6 metri a amplificat imaginea de poveste a întregii ținute.

Ben Affleck nu a stat o clipă departe de miresa sa și s-a remarcat prin eleganța clasică abordată, căci mirele a ales să poarte un sacou alb completat de un papion și pantaloni negri.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Jennifer Lopez marries Ben Affleck (again!) wearing a stunning white wedding dress with a 20ft trainSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Printre cei care le-au stat alături la exclusivista ceremonie au fost prietenii apropiați și familia, inclusiv copiii din mariajele anterioare. Iar printre vedetetele de care vorbește presa de peste ocean s-au numărat George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger şi Jimmy Kimmel.

Soacra mare a ajuns la spital

Din păcate, însă, evenimentul nu a fost lipsit de momente mai puțin plăcute care i-a pus pe jar pe miri, căci soacra mare, mama lui Ben Affleck, a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital după ce a alunecat pe un ponton destinat ceremoniei, rănindu-se la un picior.

Astfel, chiar înainte de nuntă, mirele și mireasa au fost nevoiți să treacă și pe la spitalul din Savannah unde a fost transportată soacra mare, Christopher Anne Boldt.

Din fericire, incindentul nu a avut urmări grave, iar nunta s-a desfășurat conform programului.

Citește și: Jennifer Lopez, ținute de 170.000 de dolari în luna de miere. Imagini fabuloase cu toaletele de lux, cu care diva a defilat prin Paris. Numai o geantă costă 80.000 de $

xDovada că posteriorul lui Jennifer Lopez nu arată deloc ca în reclame. 5 poze dureros de reale, surprinse de paparazzi

xBen Affleck, epuizat în luna de miere de focoasa JLo. Imaginile cu proaspătul însurățel dormind dus în timpul a ce ar trebui să fie o plimbare romantică pe Sena fac deliciul internauților