Jennifer Lopez (54 de ani) și Ben Affleck (51 de ani) ar fi la un pas de divorț, la nici doi ani de la nunta de pomină. Știrea bombă a fost anunțată de publicația In Touch, apoi preluată și rostogolită de majoritatea publicațiilor mari. O persoană din anturajul cuplului „Bennifer” a declarat pentru sursa amintită că actorul s-a mutat deja din casa conjugală de 60 de milioane de dolari, cu 12 dormitoare și 24 de băi. În același timp, Lopez ar fi fost văzută căutând deja o altă casă în Beverly Hills, fără Ben, în cursul zilei de marți (14 mai).

„S-a terminat! Se îndreaptă spre divorț! Acum el se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că va trebui să vândă casa de vis pentru care au petrecut-o doi ani, căutând-o. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura”, a declarat sursa, care și-a păstrat anonimatul, pentru In Touch.

Indiciile care duc către un posibil divorț. Nu s-au mai afișat împreună de 7 săptămâni

Jurnaliștii de la Daily Mail au strâns multe indicii care ar justifica această informație, mai ales că JLo și Ben nu au mai fost văzuți împreună, în public, de 7 săptămâni. Ultima oară când s-au afișat ca un cuplu fericit a fost la finalul lunii martie, când au luat cina, în New York. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Jennifer Lopez and Ben Affleck hand in hand on a walk around NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Și fanii au observat că Ben și Jlo au petrecut mult timp separat în ultima perioadă și au participat la evenimente fără a fi împreună.

Jennifer a fost fotografiată fără soțul ei chiar zilele trecute, miercuri, 15 mai, în plin vuiet al divorțului. Actrița a fost văzută într-o ținută sport casual, în timp ce ajungea la un studio de dans din Los Angeles, însoțită de echipa sa. Actorul din „Gone Girl” nu a fost prezent la această ieșire.

Lopez a fost singură și la Met Gala din New York, pe 6 mai, mulți fiind surprinși că Affleck a lipsit de la evenimentul care face de obicei face înconjurul presei.

Unele surse spun că Ben ar fi fost prins cu munca la „The Accountant 2”, în timp ce altele au declarat că el „a decis să pună capăt” căsătoriei cu cântăreața.

Cu o zi înainte de Met Gala, Affleck și-a făcut apariția singur la show-ul „The Roast of Tom Brady”, pe 5 mai.

Un alt gest prin care JLo a alimentat zvonurile divorțului a fost, din nou, reperat de dailymail.co.uk. Artista a apeciat o postare tăioasă de pe Instagram, în care se vorbea despre relațiile destrămate.

Cântăreața a dat like postării, creată de Lenna Marsak (life coach), care discuta provocările unei relații în care nu există „integritate și respect.”

Postarea Lennei conține mai multe slide-uri cu texte, începând cu unul care spune: „Nu poți construi o relație sănătoasă cu cineva care nu are integritate și siguranță emoțională”.

Un al lucru remarcat recent la artistă este faptul că nu a renunțat la verighetă, fiind fotografiată cu inelul pe deget chiar joi, 16 mai.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în iulie 2022

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au îndrăgostit în 2002, au început o relație, s-au logodit, dar în 2004 s-au despărțit. Cupidon i-a lovit din nou 20 de ani mai tâziu. În iulie 2022, cei doi s-au căsătorit în Nevada. O lună mai târziu au făcut o nuntă mare, de trei zile și trei nopți, cu sute de invitați, iar superba artistă a schimbat 3 rochii de mireasă.

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫-𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Iubirile lui Jennifer Lopez: 6 logodne, 4 mariaje și revenirea la marea ei dragoste, Ben Affleck. O carieră de succes și o viață amoroasă tumultuoasă

Citește și: Cum s-au împăcat Jennifer Lopez și Ben Affleck după cearta de la Premiile Grammy. Anunțul făcut de solistă și pozele cu dovada